[]

ulan bilekler neden incecik!

selam plastik cerrahi profesörleri.

şimdi durum şu: el bileklerim ne yaptıysam kalınlaşmadı. dirsekten aşağısı acaip ince. yaylı sıkmalı şeyler mi denemedim, türlü spor salonlarında hocalardan öğrendiğim bilek kalınlaştırma hareketleri mi yapmadım. olmadı, hala incecik bileklerim var.

bu işi artık hile hurdaya dökmeye karar verdim. mümkün müdür bunun estetiği? kolun içine şöyle şeklini tasarlayıp falan silikon, platin, tahta, beton falan artık allah ne verdiyse. Koyamaz mıyız?

ne dersiniz? var mı bir fikri olan?

 
Bilek kas değil ki kemik, nasıl kalınlaşsın.


  • i was made for you  (08.04.15 03:37:08) 
Sute mi yatirsak.


  • istege bagli sigortasiz  (08.04.15 03:40:04) 
powerball kullan.


  • crucio  (08.04.15 03:43:56) 
kemik yapisiyla alakali bir durum. bilegi kalinlastirmanin bir yolu yok. ama bileginin ice olmasindan rahatsizlik duyuyorsan saat vs gibi aksesuarlar kullanabilirsin. bence ince bilekte aksesuar her zaman guzel durur.


  • surgan  (08.04.15 04:18:26) 
çaresi yok ama kafana taktıgın kadar ince değildir belki.en azından benimkiler kadar ince değildir benimki cogu kızınkından bile ince dirsekten asagısı.


  • partizan  (08.04.15 05:29:08) 
Genetik, yapacak bir şey yok.


  • yirmisantim  (08.04.15 07:11:26) 
Bileklerini egzersizle kalınlaştıramazsın, olanla yetin.


  • arnold schwarzeneger  (08.04.15 08:36:55) 
neden böyle şeyleri dert edersiniz ki, tamam kalınlaştırmaya çalışılır ancak ameliyatı düşünecek kadar takmayın kafanıza.
üstte ki arkadaşların dediği gibi powerball yararlı olabilir, süt ve süt ürünleri kullanın her yaşta kemiğe faydası vardır, powerballdan önce stres topu da kullanabilirsiniz mesela 100 kere hızlıca sıkın gözle görülür gelişme sağlıyor. tabi bunlar kolda ki çoğu kası etkiliyor sadece bileği değil.

  • six packsiz  (08.04.15 08:55:13) 
Önemli olan işlevi


  • phoenixboy  (08.04.15 09:07:09) 
kilo alınca bilekler de kalınlaşıyor. bundan 10 kilo zayıfken bileklerimi tek elle çok rahat kavrıyordum şimdi eskisi kadar kolay olmuyor, çok net kalınlaştığını söyleyebilirim. ama sırf bu nedenle kilo almak saçma olabilir bilemedim.


  • clark sehir  (08.04.15 17:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.