[]

Bir parça (jack white)

bugün hatta saat 15.30 civarında mtv türkiyede bir parça gördüm ama kimdir nedir bunlar bilmiyorum. içlerinden sadece biri jack white idi yani ondan neredeyse eminim. kırmızılar içinde bir hatun vokal vardı. grubun adı ya da parçanın ismi olabilir HEİN HEİN HEİNS gibi 3 kelimenin tekrarı olan birşeydi. adı nedir bu tariften çıkarabilen oldumu. kamera davulcuya falan yakın çekim yapıyor... öyle yani..




 
jack white, kırmızı ve kadın bir araya gelince white stripes oluyor tabi. genelde jack white söyler şarkıyı ama arada meg white da söyler. davulcu da kadın mıydı? take take take diye bi şarkı var o geldi aklıma. orda da jack wihte söylüyor gerçi şarkıyı.


  • tepedeki psychedelic adam  (29.08.09 16:21:39) 
hayır davulcu erkekti ama çok hoş bir parçaydı ben genelde jack white falan dinlemem. fakat bu dinlediğim parçanın ritmi çok hoşuma gitti.


  • hayvan gibi yazar  (29.08.09 16:27:55) 
adamın bir grubu yok yav. habire grup kuruyor, onlardan biridir senin gördüğünde.


  • annebenyazarolucam  (29.08.09 18:02:07) 
davulu kadın değilse büyük ihtimalle yeni sayılabilecek grup the dead weather'ın bir parçasıdır. orda bildiğim kadarıyla jack white davul çalıyor. solist de kadın. ama albümde bu isme benzer bir şarkı yok.


  • tepedeki psychedelic adam  (29.08.09 23:11:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.