[]

askısız sütyen için

herkesin görüşünü merak ediyorum kızlar erkekler diye ayırmıyorum:)

straplez( askısız ) sütyen kullanımında bi benim mi dikkatimi çekiyor, hatun giymiş straplez sütyeni, ama sütyen öyle kaymış ki neredeyse göğüsleri göbek deliğine denk geliyor. hiç mi rahatsız olmuyorlar? gözünüze çirkin gelmiyor mu bu durum? nasıl bir inat giyiyorlar.

ya da ben mi memelere odaklandım. yok artık daha memeler.

 
genel olarak sütyen hakkında görüş veriyorum: aldatıcı sütyenler takmayın lütfen. sütyenin altında gözüken kate upton memesi gibiyken sütyeni çıkarınca aşağıya doğru bakan sarkık babanne memesi görmekten bıktım.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (07.04.15 23:27:52) 
kullanıyorum ben ama dediğin şeyi hiç anlayamadım
düzgün bir straplez sütyende öyle bir sorun olmaz ki -şu anda da straplez kullanan şaşkın kadın :)
kaymayan taksınlar madem, iki de bir dekoltesini çekiştiren kadın da hoş bir görüntü vermiyor bence
  • niye ama  (07.04.15 23:32:05) 
Olmuyorlar demek ki.
Ayrıca straplez sütyen düzgün olmayınca işlevsiz oluyor. Uyduruk olanları var normal sütyenin askısını çıkartıp yapıyorlar onlar çok kötü. Bu iş için ORADA DURSUN DİYE yapılmış olanlarında genelde öyle bir problem olmuyor.
Bi' de senin dediğin o görüntü genelde büyük memeyi sıkıştıran sütyen takınca o sütyenin aşağı kaymasıyla oluşuyor sanki.
  • ay nov kung fu  (07.04.15 23:37:11) 
dediğin durumu okurken gözümde canlandı direkt. evet benim de hoşuma gitmiyor. ama o straplez sütyenden değil sadece. gayet problemsiz straplezler de var çünkü.


  • uzunuzunilgi  (07.04.15 23:47:23) 
  • [silinmiş]  (08.04.15 07:14:31) 
Yok yok, bende de bazı markalarınkinde oluyor o farkında olmadan ine ine babaannem gibi oluyorum. Hayır, gittiği yerde kapatması gereken bir şey de yok. Sonra yukarı çekip normal hizasına getiriyorum. O yüzden sürekli bir düzeltme halindeyim babaannem olmadan önce. Normalde mecbur kalmadan giymiyorum onlardan. En son bikiniyi giyip dolaşasım geliyor.


  • aychovsky  (08.04.15 07:41:34 ~ 07:44:07) 
bir erkek olarak şeffaf askılı sütyenden iyidir diyip geçiyorum.


  • argent dawn  (08.04.15 09:15:42) 
azcık paraya kıyıp iyi marka ve ölçünüze göre alınca öyle bir sorun olmuyor.


  • 65 derece  (08.04.15 11:07:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.