[]

ankara'da plak ve pikap olayları

selamlar duyurunun audiophile'ları.

uzun zamandır plak dinleyebileceğim güzel bir sistem yapmak için bütçe yaratmaya çalışıyordum, gün geldi ve çattı.

bu konuda çok az bilgim var, internetten edinmeye çalışıyorum ama hep bilen bilene anlatıyor sanki.

şu gayet faydalı oldu gerçi ;

www.mserdark.com

neyse, konuya dönelim.

ben işi daha pratik bir hale getirmek istiyorum, ankara'da gidip tüm ekipmanları alabileceğimiz (amfi, pikap, hoparlor vs) aynı zamanda bilgisine güvenebileceğimiz bir esnaf abimiz varsa ziyaret etmek isterim.

onun dışında internetten sahibinden ve dh ye bakıyorum, çok fazla alternatif yok ankara için. nerede alınıp satılıyor bunlar ?

bütçe : 2.500tl

daha fazlasını veremem. yamaha amfiler ve kule tipi hoparlörler cazip geldi bana. ne düşünüyorsunuz, ne tavsiye ediyorsunuz, bir el atın.

teşekkür ettim.

 
Ankara'da bu konuda güvenebileceğin bir isim veriyorum sıkı dur: Gürkan Gürbüz

Zaten kendisi ankara'daki en geniş arşive sahiptir.Hiç olmadı git sohbet et çok babacan bir insandır.

Gürkan & Ömer Plak Evi diye geçiyor sanırım google'dan tam adrese bakabilirsin.

instagramı da varmış :)

www.panduvie.com
  • neferkitty  (07.04.15 19:13:04 ~ 19:13:53) 
sözlükten bildigin emre nickli yazara ulaş hocam.


  • yatagants  (07.04.15 19:36:49) 
Kuğulu pasajına mutlaka bak. Küçük bir dükkan var galiba amcanın adı faruktu çok severim sohbet etmesini bilgilendirici de konuşur hem. Bence bir uğra


  • kablelvuku  (07.04.15 19:37:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.