[]

Telefon olmayan eve internet bağlatmam lazım?

Daha önce evimin altında bulunan bir kafetaryanın wifi şifresini almıştım ve internetlerini kullanıyordum. Yaklaşık 2 yıllık bir sefadan sonra adamlar internetlerini kapattılar aniden. Anladığım kadarıyla olayı fark ettiler ve şifreyi de kimselere vermiyorlar artık.

Yani seve seve eve internet bağlatmam lazım.

Şimdi soru şu,
Evimde telefon yok, bu durumda internet bağlattırmak bana ne kadara patlar?

Yalın internet var ama 15 lira her ay ekstra para istiyorlar. Ne anladım bu işten? Telefon bağlatsan daha iyi.

Akşam işten sonra kullanacağım interneti. Torrent morrent ile de işim yok, sadece ekşiye vs bakan, skype kullanan biriyim.

Bu durumda nasıl bir yol çizmek lazım? Hangi paket bana uygun olur?

Veya Turkcell'in sattığı internet sticklerinden mi alsam?

Ne dersiniz bu olayı aylık 30-40 liraya halletme şansım var mı?

 
Uydunet'ten falan bak?
KAblo tv kullanıyorsan onların da interneti var.

  • aithra  (07.04.15 14:21:15) 
49.9 TL fena fiyat değil piyasaya göre Vodafone veriyor hizmeti.
Bir bak derim, memnun kullananlar genel olarak, fiyat-performans açısından da iyi, ilgili link;
www.vodafonnet.net
  • neosphere  (07.04.15 14:32:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.