[]

kapalı çarşı'da bir garip dar sokak

3 insanın sığabileceği genişlikte bir dar sokakta millet 100'lük 200'lük banknotlarla alışveriş yapıyorlar. para alıp para satıyorlar. tamam da neden orada yapılıyor bu iş? zaten daracık orası? haberlerde hep çıkardı ya elinde telsizle adam bağırır çağırırdı. orası daha ferah bi yerdi. bunlar sanki gizli bi iş yapıyor gibi oraya girmişler.

bir de aralarından geçeyim dedim, tip tip baktılar. :)

değişik bi ortam. neden orası ve neler dönüyor?

 
Altın ve dolar alınıp satılan yer orası :)
ÇEmberlitaş'ta çalışırken yarım külçeye yakın altın taşımıştım birkaç kez oraya.
(umarım aynı yerden bahsediyoruz).
Güncel kurdan yüksek miktarda altın ve dolar vs alınıp satılır orada. Kendi içinde arz talep oluşturur orası.
Sana tip tip bakamları da hırsız ya da belki polis olma ihtimalin olabilir.

edit: çarşı içinde, nuruosmaniyeden girip kuyumculardan dericilere dönünce solda dar bir ara sokak. hatta çuhacıhan önünden inip aradan girince direkt çıkıyor orası.
  • aithra  (07.04.15 14:09:44 ~ 08.04.15 12:54:13) 
(bkz: tahtakale)


  • baldur2  (07.04.15 15:10:01) 
tahtakale değil arkadaşlar, dediğim gibi 3 insan anca sığar belki sıgmaz bile. çarşı içerisinde bu dediğim yer.


  • farrytikki2  (07.04.15 19:54:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.