[]

kedimi nasıl mutlu ederim

hayvan günün yarısı sokakta ama hiç avlandığını görmedim. tamam evde maması olduğunu biliyor fakat içgüdüsel olarak avlanma isteğinin olması gerekmez mi? sütlü fare aldım evim sağına soluna bırakıorum bulunca seviniyo gidip saklayıp yiyo ya da çiğ et verince avlanıyo gibi yapıyo ama gerçekten bu kediyi nasıl mutlu ederim? şöyle kafasını çalıştıracak bi mama evi falan var mıdır hani bisiler yapsın karsılığında mamayı alsın falan gibi?




 
mutlu olmadığından emin misin kedinin? ne güzel bakıyormuşsun işte. benm de av köpeği ırkından gelme köpeğim var ama o da avlanmıyor :) o içgüdüler şehir hayatında bence çok da geçerli değil.


  • loveinaflipbook  (07.04.15 13:52:21) 
evin içine bir kaç tane gerçek fare, sokak kedisi, bir kaç köpek filan sal.

hem kedin hareketlenir. hem sana da eğlence olur :)

bu kadar oturup düşünmeye değer mi? çözüm basit.
  • mea maxima culpa  (07.04.15 13:53:04) 
ya bu hayvanlar şu yumaklar oluyor ya yuvarlak iplik yumakları, onlara tav oluyorlar. onla da eğlenebilir sanki.

ha ben konudan çok anlamam da kediler harbi bayılıyor o olaya gördüğüm kadarıyla.
  • reavelyn  (07.04.15 13:53:23) 
kurmalı fare al, ilgilenir bence.


  • annebenasikoldum  (07.04.15 14:09:22) 
Oyun oyna, belki balıkçıdır kedi :D
İlla kuş mu avlaması lazım. sdfgdhf
Şaka bir yana benim de bir kedim avlanırken diğeri avlanmıyor, bildiğin sebze seviyor ot seviyor.
  • aithra  (07.04.15 14:11:27) 
istediği zaman dışarı çıkıp içeri girebiliyorsa dünyanın en mutlu kedisidir bence de. şu maltlı ödül mamalarından alın bir de tüy sindirimini kolaylaştırsın günde bir kaç tane verirsiniz oyun oynar gibi tamam işte


  • argent dawn  (07.04.15 14:25:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.