[]

sizce akıllarına geliyor muyum?

vakti zamanında baya samimi grubum vardı 5 kişiydik kala kala 2 kişi kaldık. biri kendi haline gitti diğer ikisi hala samimiler.

bu grupta etmediğimiz muhabbet kalmamıştı.
hala samimi olan iki kişi benim haz etmediğim insanlarla samimi olunca bende doğal olarak rahatsız oluyorum onlar varken beni çağırmayın dedim sevmediğim ortamda kalmak istemiyorum gergin oluyorum falan.

onlarında bu kendi halinde olanla ve şuan konuştuğumla araları bozuk yok bencil yok çıkarcı yok şöyle yok böyle diyerek kötüleme çalışması falan. aralarının bozulması da ufacık vedalaşma olmaması buradan patlak vermiş.

hani ben dedim ya, çağırmayın beni diye, onlarda bana şöyle bi bencilli bi çıkarımla geldiler. ya onlar ya biz!

hal böyle olunca beni kısıtlayan konuşacağım kişiye karar verecek davranışlarda olanlarla konuşmayı kestim güya onlar benimle konuşmayı kesmişlermiş ya:)
ha bu bana böyle teklifle gelenlerden birisinin ağzı öyle gevşek ki. bugün x kişi hakkında konuşulmuş olsun yarın aranız bozulup x ile yakınlaşsın tak ona iletilmiş vaziyette. bunun yanındaki samimi arkadaşı ise extra pasif karakter. onun hakkında da verdi veriştirdi hala konuşuyorlar falan.




durduk yere aklıma geldi. acaba ben de onların aklına geliyor muyum diye.
2015 yılının pollyannası olduğumdan böyle saçma düşünmüş olabilirim

 
Mantıken reddettiğim bişey arada ulan ne muhabbet döndü ne paylaştık ama diye kalben düşünüyorum sonuçta ikili ilişkiler değil mi aaa


  • indescribable  (07.04.15 14:47:11) 
Güvendiğim bi zatın arkamdan her boku bire bin katıp anlattığını duydum bugün evet akıllarına geliyosun lakin gıybet ve dedikodu başlığında


  • isimmisimyok  (07.04.15 20:41:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.