[]

lensi ne yapayim acil

Evde degilim lens kutum ve solusyonum yanimda yok. Lenslerle yatmak istemiyorum gozlerim yanmaya basladi bile. Ne yapabilirim. Suyun icine koyamam. Kapali bi kutuya koysam bir gece bozulur mu




 
Internetten bak bir ama lens kurur diye biliyorum ben. Ya cikarip at ya da bir gece oyle yat. Lensinin markasi ne bu arada?


  • fraise  (07.04.15 01:18:51) 
Gözyaşı damlasi da bir alternatifmis simdi baktim.


  • fraise  (07.04.15 01:20:16) 
Tükürüğünün içine koy, ciddiyim. İki farklı kaba tükür ve içine koy lensi


  • kaymaktutmayansicaksut  (07.04.15 01:22:52) 
Acuvue oasys kullaniyorum

Suya koyamam dememin sebebi zararli oldugunu dusunmemden dolayiydi aslinda. saglikli bi yontem degildir tabiki ama bi kereden bisey olmaz heralde.

Bu arada greyfurtun soyledigi yontem su kaynatip sogutup o sekilde saklamak
  • durbikonusucaz  (07.04.15 01:26:16) 
eger gidip eczane'den kap alamiyorsaniz bugunluk yatin.

tedirgin oldugunuza gore surekli yatmiyorsunuz lensle herhalde o yuzden bir seferden bir sey olacagini sanmiyorum. Lensi kendi solusyonu disinda saklamayin.
  • latios  (07.04.15 01:31:45) 
Lensle hic yatmiyorum denebilir. Ikinci kez yatacagim. Suyu kaynattim soguyo sizden haber bekliyorum ona gore hareket edecegim


  • durbikonusucaz  (07.04.15 01:34:09) 
soğanı doğra, ellerinle biraz karıştır, daha sonra ellerini biraz gözlerine götür, göz yaşlarının birkaç damlasını kabın içine damlat. içerisine de lensini koy. 3 veya 4er damla yeterli olmuştu bende.


  • cetoxim  (07.04.15 01:42:31) 
Mukemmel insanlarsiniz siz:D

Lenslerle yatayim bu gece cok uykum geldi zaten. Yarin gozleri elime alirsam bulurum sizi :D
  • durbikonusucaz  (07.04.15 01:51:27) 
tuzlu su derler bunun için, hiç denemedim ama işe yarar gibi. tuzu az olacak ama, diğer türlü takınca gözleri yakar.


  • devilred  (07.04.15 01:54:55) 
Sabah oldu zaten. 5 saate stevie wonder olmazsin.


  • istege bagli sigortasiz  (07.04.15 01:57:36) 
konudan ayri olarak gozlerinin yanmasi kullandigin lens markasindan dolayi. ayni sorunu ben de yasadim 8. saatten sonra basliyor gariplikler. verdigi rahatsizliktan oturu yatamiyorsun da lensle, cikarip firlatasin geliyor ama bir sey olmuyor. hatta yatip kalktiktan sonra biraz daha iyi oluyor :) (tabi ki bu benim kendi gozlemim sende farkli tepki verebilir.) tavsiyem firsatini buldugunda lensi degistir.


  • melancholia  (07.04.15 02:26:36 ~ 02:27:26) 
lensi 20 gün hiç çıkarmadığım zamanlar oldu, bu kadar korkmayın yaw. ayrıca daha önce lazer ameliyat olmama rağmen. göz öyle kolay kolay lensle ele alınacak bişey değil


  • animalman  (07.04.15 09:18:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.