[]

Bu Bilgisayar Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar merhaba,

Alet Hp i7 4540s

Bir arkadaşım yukarıda belirttiğim bilgisayarını satmak istiyor. Alet baya temiz, büyük ölçüde eğitim amaçlı kullanılmış durumda. Düşmüşlüğü, bir yere vurmuşluğu, bir arızası yok. İçi de hiç açılmadı. Bataryası pek iyi durumda değil, baya azalmış. Ürün Türkiye'den alınmış ama garantisi bitmiş bir durumda, garanti sürecinde de dediğim gibi hiçbir arıza çıkarmadı, içinin açılması gerekmedi. Ürün hakkında şöyle sayfalar buldum; ama bir Türk satış sayfası bulamadım. Sizce bu alet ikinci el olarak ne kadar eder? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.



www.cnet.com

www.cnet.com

 
  • jamswety  (06.04.15 23:53:03) 
Hocam aynı modeli satan yok maalesef, i7li modeli yani. Aralarında çok fark var mıdır fiyat olarak?


  • puppets  (06.04.15 23:58:08) 
İşlemcideki nesil farkına da dikkat ederek fiyat belirleyin. verdigin linke göre i7 3. nesil işlemci var .


  • 1adam  (06.04.15 23:58:43) 
ekran kartı sadece sahili gözüküyor ve üçüncü nesil işlemci. zannımca iyi para etmemeli. lakin kur çok yüksek o yüzden büyük zarara uğrayabilirsiniz.

düzenleme: sahili ne lé? dahili o dahili
  • tuzumkuru  (07.04.15 00:26:46 ~ 15:03:57) 
birinci elden satacak olursan 1000 liraya satabilirsin. o da alıcıyı bulabilirsen.
diğer taraftan internetten satacak olursan fiyatı 600-700e kadar düşecektir. ekran kartı dahili, harddiski 500, işlemcisi 3.nesil.

acil satıcı değilsen sahibindene koymanı tavsiye ederim. uzun giriş olarak 1000 etiket koy. zaten alıcısı seninle fiyat konusunda iletişime geçer.
  • cetoxim  (07.04.15 00:36:46) 
ederi 800-900.
cetoxim dediği gibi 600-700 e alıcı bulursun.

  • uykulu_fb  (07.04.15 01:12:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.