[]

Monster Notebook alayım mı?

2800 lira bütçem var. linkini verdiğim monster normal markalara göre 700-800 lira ucuz. ısınma gibi veya müşteri hizmetleri gibi konularda sıkıntı çeker miyim? monster tercih etmekle cebime koyduğum para değer mi?

www.monsternotebook.com.tr


 
aynı paraya daha güçlü bir masaüstü sistem toplamak istemiyorum illa oyun laptop'ı istiyorum dersen ve bu laptopların ve adaptörlerinin eşek ölüsü gibi ağır olduğundan dolayı taşınmalarının çok zor olduğunu bile bile hala almak istiyorsan evet kesinlikle değer iyidir.


  • soul sacrifice  (06.04.15 21:03:42) 
2,5 sene oldu alalı gayet memnunum al bence.


  • eleutheiros  (06.04.15 21:05:38) 
evet laptop almak istiyorum. eşek ölüsü derken cidden ağır mı yoksa abartıyor musun?


  • paintov  (06.04.15 21:10:07) 
benim arkadaşım da düşünüyordu çok ağır diye almadı. epey fark varmış diğerleri ile arasında. msi aldı sonra.


  • signore  (06.04.15 21:16:23) 
msi, monster vs. fark etmez oyun laptop'ı ağır olur. laptop'ın kendisi 3,5 kilo kadar batarya ile. adaptör de bi 2 kilo vardır en az. sırt çantasıyla taşınıyor zaten. ya taşınır tabii de biraz zor oluyor ağırlığı uzun süreli taşımalarda.


  • soul sacrifice  (06.04.15 21:34:28) 
860m al aldım 1 ay önce. at gibi mübarek. COD Advanced Warfare'ı high seviyede 70fps civarı oynuyorum. battlefield'ı da 50fps civarı. müşteri hizmetleri de efsane iyi. kargolamadan önce adres teyiti var. kargolarken bilgilendirme var. her türlü ilgileniyolar. ama aldıktan sonra hiç işim olmadı sonrasını bilmiyom.


  • alaman cikolatasi  (06.04.15 22:11:10) 
Temiz ikinci el de bakabilirsin bence. Ben aylar süren araştırmalarım sonucu y510p aldım, memnunum. Dolar fırladığı için laptopların fiyatı arttı, dolayısıyla elindeki aleti satmak isteyenlerin sayısı da çoğaldı. Sadece fikir veriyorum.


  • yirmisantim  (06.04.15 22:14:59) 
müşteri hizmetleri ile sorun yaşamayacağının garantisini veririm. lakin kasaları pek güzel değil. ben msi kasalarını sattıkları zaman almıştım. kalite açısından değil de görsellik açısından konuşuyorum.

15.6 inç laptop eşşek ölüsü ağırlık yapmaz. arkadaşın bahsettiği 17 inçliklerdir muhtemelen. ama bir süre sonra soğutucu taşımak yükümlülüğü hissedeceğin için(cooler boost 2 olsa bile özellikle yaz aylarında) astarı ile ağırlık yapabilir.
  • tuzumkuru  (06.04.15 22:16:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.