[]

Otomatik Vitesli En Uygun 2. El Araç Hangisidir?

asgari limitim kaç lira olmalı?
en ucuzunu alsam orta vadede memnun kalır mıyım?
hangi marka sorun çıkarır hangisi çıkarmaz.

ayda yılda bir araba kullanacak, aracı bazen eşi de kullanacağı için yolda kalacağından korkmayacak en uygun otomatik vitesin hangi markanın hangi modeli olduğunu sormamı istedi arkadaşım. ben hiç anlamadığımdan size sormak istedim.

limitini tavsiyelere göre belirleyecek. üst limit değil alt limit söz konusu. bin lira daha verip şunu al diye tavsiyelerinizi bekliyorum ama 5 daha ver gibi tavsiyeleriniz kendisini aşacaktır.

araçtan beklentisi taşımadan ziyade değildir.

 
İKİNCİ el otomatik bir araç alacaksan cvt şanzuman değil ya otomatikleştirilmiş vites ya da çift kavrama alacaksın. çünkü cvt yakıtta üzer. ama lpg'li olursa o da sorun değil.
bana sorarsan pahalı demezsen vw grubuna bak. golf veya polo.
daha uygun fiyatlı istersen peugeot 308 veya fiat bravo öneririm. şanzumanları sağlamdır.
  • etna  (06.04.15 15:22:11) 
jazz.

1 ya da 2. el fark etmez.
  • atrin  (06.04.15 15:24:49) 
polo dsg. yakıtta da çok başarılı.


  • andy kaufman  (06.04.15 15:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.