[]

Hangisini almalı?

Hangisini almalı?
Ben üniversite hazırlık okuyourum. Okutulacak yabancı dil ders kitapları belli oldu. İki tane kitap (Reading and Writing ve Listening and Speaking). Bu kitaplar okulun storunda ikisi toplam 110TL'mış. Kitapların aynı zamanda internet üzerinde çalışmak için şifresi varmış. İkinci el kitap satan bir yere sordum. Kitap başına -şifresiz- 30TL; şifreli 50TL dedi ve dediğine göre temizmiş.

Bir de kitapları fotokopi olarak satan bir yeri aradım. Onlar da kitap başına 20TL alıyormuş. Yani toplamda 40TL

İnternetten okulu bırakmak zorunda olup kitapları elinden çıkarmak zorunda olan birisini buldum. İki kitabı toplam 30TL'ya satıyormuş. Ve bana çektiği mesajda;

Reading toplamda yapılı sayfa en fazla 10dur çok az olduğu için saymadım listening 1,6,8,9,10 uniteleri boş diğerlerinde genelde vocabulary veya listening yapılmış.

Sizce ben hangisini alayım? :/

 
fotokopi olanını almayın başınız belaya girebilir, bazı okullar çok katı o konularda. bence internetten çalışmaya niyetiniz olup olmadığını bi tartın kendinizce. bizim zamanımızda o tarz interaktif şeyleri millete zorla derste yaptırırlardı kimse bireysel olarak açıp çalışmazdı. ikinci elciden alın tavsiyem.


  • masa penisi  (06.04.15 14:40:20) 
Dediğiniz gibi öğretmenlerde bizi uyarmıştı. Başınız belaya girebilir dediler. Buna rağmen geçen kurda neredeyse sınıfın yarısından fazlası fotokopi kullanıyordu. Bu kurda ne olur bilmiyorum.

ikinci el derken hangisi? Kitapçıdan mı yoksa eski öğrenciden mi? Öğrencininki temiz midir sizce?
  • Barbaros59  (06.04.15 14:46:40) 
kitapçıdaki ikinci el, çünkü o adamlar alırken içinin temizliğine bakıyorlar.


  • masa penisi  (06.04.15 14:47:00) 
Gerçi öğrencide telefonda konuşurken temiz, neredeyse hiç kullanmadım demişti ama sonradan mesajda gönderdiği kullanılan unite listesi gözüme fazla gözüktü.

İkinci el kitapçıda 30TL, yani 60TL.

Sıfırı ile fiyat farkı 50TL,

Eski öğrencininki ile 30TL

30TL'ya ikinci el kitapçıdan almaya değer diyorsunuz yani.
  • Barbaros59  (06.04.15 14:51:59) 
bence gayet makul ben 350 lira vermiştim ve kitaplar yeni basım olduğu için ne ikinci eli vardı ne fotokopisi ne de çakması. 60 lirayı bi kur için mi vereceksiniz yoksa senelik mi


  • masa penisi  (06.04.15 14:54:42) 
350TL'yı versem ben kesin bayılırım herhalde. :)

Sadece bir kur için vereceğim. Kur 2 ay sürecek. İnşallah geçerim, geçemezsem tekrar edeceğim ama aynı kitaplarla mı bilmiyorum.
  • Barbaros59  (06.04.15 14:59:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.