[]

erkek davranışları neden değişir vol.2

(git: 925938) verilen bi cevaba göre duyuruyu değiştirmek istemedim. gelip çemkirme seni dikkate aldım ben. raaad ol tamam:)


neysem bu er kişi hop değişti ya anlamadım ben ya ben yine elimden kaçırdım ya da o ağır salak. ilgi alakayı yüksek tut sonra bi anda çek, taktik evet. ama dün gerizekalı gibi yine ilgi göster ama böyle sanki yedeksin der gibi ya da ben öyle anladım. şöyle ki işte ben dayanamayıp yazdım çünkü anneme de söyledim ben onun yerinde olsam sana baya sağlam cevap verip engellemiştim dedi annem :) hal böyle olunca bi nabız yoklama açısından naber ya ayran da içmedik niye ayrı düştük gibi yazdım. yine muhabbet iyiydi. mail yazıp mail bekliyordu işte. hafif sırnaşıklık yaptı gibi geldi. ben de snavlarım olduğunu bildiği halde merak etmeyişine bozuktum. tamam merak etmek zorunda değil hiç kimse ama bu eleman başta bunun izlenimini vermişti ondan bozuğum. öyle kolay olmayacak seni affetmem falan muhabbetleri gel öpim barışalım falanlar havada. bi tencere sarma ile kapıma dayanacaksan kahrol düşman al sana evin konumu gibi konum attım o da attı. evde kimse yok yea dedi oha dedim tam seni korkutmalık rahatsız etmelik zaman ama ben çok uzağım falan yapıyorum eğlenceli konuşmalar. eve davet etti bende ne işim var evden çıkıp eve gelecek kadar deli miyim dedim? bilemedim derdi benimle yatmak mı? ilk günkü heves kalmadı herhalde ben anlamadım. ama çok yoğunum kendimi affettireceğim dedi. sonra işte gözleri şişmiş bikaç öneride bulundum böyle böyle yap diye,aman da aman bana bakarmış dedi e ben bakıyorum da bana bakan yok dedim mesajı okuyup yazmadı bile :(

bana bakarmış diyince şimdi hatırladım ay kızlarla konuşmayı unutmuşum kimse bana bakmıyor falan dedi bende aynı anda çok kızla konuşursan yetişemezsin dedim. reddetmedi. onaylamadı da. yok yok unuttum kimse bakmıyor bi sen bakıyorsun sevap işliyorsun dedi




kaçtı dimi bu da? yoksa taktik gel buyur cep olayı mı?

 
Sevişeceksen git seviş, chat arkadaşı olarak devam etmek istiyorsan boyuna çekersin bunun bu dengesizliklerini...derdi belli işte.

Edit; ayrıca bak tav oldum şimdi, türkiyede kızlar erkek arkadaş mı istiyor sanal bebek mi istiyor belli değil, derdiniz ne kızım sizin?? :D
  • Tutesh  (06.04.15 09:52:39 ~ 09:55:50) 
heartache +1


  • prodeq  (06.04.15 10:07:29) 
Ayrıl coco


  • Tears of Devil  (06.04.15 10:20:33) 
Adam birden fazla kiz ile konusuyor. Buyuk ihtinalle su abda senin yaptigin tarzda gencliginde asiri ilgi gostermeli, secmeli bir iliski yasamistir (stepne de edilmistir)

Eleman biraz tecrubeli. Yani iliskiler konusunda sutten agzi yanmis. Ciddi takilmiyor. Icinde nukleer bomba var ve bu bombayi sana veya baska bir kadina birakmaya calisiyor.

Nereden biliyorum, aynen konustigin adam gibiyim cunku :)
  • joy luck club  (06.04.15 10:21:18) 
@joy luck club
senin mantığına bakarsak o zaman kız milletini sadece sevişmek için ilgi gösterilesi insanlar olarak görüyorsunuz. ben ya da benim gibi öyle çok ilişkisi olmayan insanlar böyle duygu karmaşığına mahkum kalıyor ha tabi çözüm bizde takılmamak falan ama elde mi bu? bi insan ne kadar katı olabilir ki?


ha haksızsın demiyorum.
  • indescribable  (06.04.15 10:36:06) 
@indescribable

hayir, senin gibi akli bes karis havada kizlara sadece sevisme amaciyla ilgi gosteriyoruz. senin gibi kizlar da bunu bir turlu anlamayip suursuzca fazlasini talep ediyor, tepki gorunce de sagda solda "erkekler neden boyle uhuhu" diye agliyor.
  • nxtrls  (06.04.15 10:45:05) 
@ nxtrls

benim gibi aklı uçkurunun 5 cm yükseğinde olanlar için diye düzeltmen gerek sanırım ;)
  • indescribable  (06.04.15 10:48:00) 
nxtrls +1 resmen.


  • Tears of Devil  (06.04.15 11:08:49) 
@indescribable

hahah. her hafta farkli bi adamla ilgili duyuru acan biri icin fazla iddiali sozler bunlar. neyse hadi sana kolay gelsin.
  • nxtrls  (06.04.15 11:11:52) 
A. A ne tatlı kız. Aklı başında, güzel, zeki, sanırım bana karşı da biraz ilgisi var. Tanışalım ilerleyelim. Belki sevgilim bile olur. Ulan aşık bile olunur bu kıza be!

B. Hmm, bu hatunla uzun süreli bir şey olmaz. Aklı başında görünmüyor / çok güzel değil / biraz kıl / cahil vs. Acaba sevişebilir miyiz? Sonrasında başıma musallat olur mu? Du bakalım..


A adamları B'deki kadınlara, B adamları A'daki kadınlara ilgi duymaz. AB adamları (çoğunluk) ise her ikisi ile de ilgilenir ama nasıl davranacağında tamamen kadının tavrı belirleyicidir.

Bu nedenle erkeklerden devamlı şikayet eden kadınlar hakkında "sende bir sorun var ki böyle adamları çekiyorsun" denir..
  • twelfth  (06.04.15 11:40:01) 
hahaha adam toplu mülakatı açmış ''sevişen kazanır'' demiş, uzak dur :D


  • neferkitty  (06.04.15 15:42:32 ~ 15:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.