[]

Focus'tan BMax'e geçilir mi?

Şu an Focus 1,6 TDCI kullanıyorum, 2011 model titanyum. Aile biraz genişlediği için şöyle geniş bir aile arabası alayım diyorum. Fiyat olarak Ford BMax uygun gibi. Yine 1,6 TDCI titanyum veya titanyum x paketini almayı düşünüyorum. Sizce bu geçiş mantıklı mı? Hem iç hacim ve konfor, hem de performans, yakıt tüketimi vs açısından? He bir de alacağım araç inşallah sıfır olacak. Şu anki aracım 130.000 km civarında




 
sen nasıl yaparsın ama. cmax, bmax ve smax araçların kullanımı çok keyifli. hayatım boyunca en iyi sürüş keyfini yaşadım. özellikle smax için konuşuyorum.


  • dokuzonbeş  (06.04.15 09:03:40) 
bmax'e ben de bakmıştım sonra honda jazz aldım. nedeni de sürücü koltuğu hariç tüm koltukların yatmasıydı. bmax hacim olarak fiesta'ya yakın bence. daha büyük alacaksan cmax bak bence.


  • merhum  (06.04.15 09:55:26 ~ 09:55:56) 
Bmax'e geçişin hacim artışı sağlamaz. Ayrıca bende 2014 cmax var, yol tutuş berbat. Olur da Cmax düşünürsen diye söylüyorum. ESP'ye rağmen virajlarda kaymaya çok meyilli. bahsettiğim düşük hızlarda virajlarda olan bir olay. Dinamikleri Focus ile çok farklı.


  • okumayi sevmeyen okur  (06.04.15 10:11:30) 
Cmax çok daha iyi. Bmax ne biliyim pek ısınamadım.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (06.04.15 12:02:38) 
bildiğim kadarıyla b-max'ler supermini-mpv (multipurpose vehicle galiba) segmentine giriyor, bu da hacminin totalde fiesta'dan hallice olduğu anlamına gelecektir. dolayısıyla focus'a kıyasla hacmi küçük olabilir. çünkü c segmentinden "c ile b arasında bir segment"e geçiyor olacaksınız. yanlışsam düzeltin. tabii bu b-max'ler çocuklu aile için tasarlandığından genel olarak focus'a göre daha kullanışlı olabilir (arka kapının açılma açısı, arka koltuğun diz mesafesi vb.). bu açıdan b-max tercih edebilirsiniz ancak "performans dışında her anlamda upgrade etmiş olayım," diyen biri sanırım c-max'e (ve alternatiflerine) bakmalı.


  • boshi  (06.04.15 12:14:25 ~ 12:15:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.