[]

kombin ama nasıl? -biraz acele-

geçen çoğunuzun beğenmediği şu pançoyu aldım evet ( images.boyner.com.tr )

malum havalar ısınmadığı için fotoğraftaki gibi kolları açıkta bırakamam.

siyah elbise üzerinde siyah hırka giyip altında panço ile aynı renkyeşil çorap giyince tamam güzel oluyr, kampüs rüzgarı bol bi yer olunca mecbur atkı gibim şal gibim bişey almam gerek. çok asortik bi boyun bağım var:D buldum fırfırlı ipten örülmüş fırfırı açınca çok dökümlü bişey oluyor neyse onun rengi de (yeşil-kahve-açıkkahve-mavi-pembe ama baya koyu renk geçişi gibi düşünürsek bordo gibim ama pembesi ya da morluğu daha ağır)
bu atkıyı taksam

ayakkabı ne giyeceğim? bordo süet çizmem yırtıklara sahip olmasaydı onu giyerdim ama o yalanoldu,
hırkanın rengine yakın güzel bahar-yaz giyilen ayakkabım var.

çanta ne alacağım bilmiyorum aslında atkıyı bırakıp kırmızı çanta alabilirim ama o da çok küçük. (ayakkabı da çiçek var kırmızı noktaları var)




çok da betimleyemedim sanırım :(

ne yapacağım ya.

 
alma dedik aldın, kendini bitirdin.


  • mega idea  (06.04.15 09:24:44) 
ama çok güzel duruyor deme öyle.


  • indescribable  (06.04.15 09:25:20) 
giy de caps at.


  • [silinmiş]  (06.04.15 09:36:00) 
@heartache işin garibi siyah sandalet gibim yazlık gibim ayakkabım yokmuş:S
krem converse babet, th lacivert sandalet, koyu mavi-açık mavi iki renkli converse kısa, siyah fuşya iki renkli uzun converse var.

ya o yırtıklara rağmen bordo cizmeyi giyeceğim:(
  • indescribable  (06.04.15 09:39:27) 
kombi arızası diye geldim. şoktayım.


  • hasansabbah  (06.04.15 10:54:57) 
Ayakkabi değişimi yağmur çizmesi oldu :( foto yok şuan :(


  • indescribable  (06.04.15 11:05:26) 
Panço çok kötü resmen gözlerim kanadı.


  • takilagimacanim  (06.04.15 13:04:13) 
Giysi çirkin, o konuya girmiyorum bile fakat uzun boylu ve fit değilsen bunu giydiğinde kara kaplumbağası gibi olursun. Konuyu bir de bu şekilde değerlendirmende fayda var.


  • angelus  (06.04.15 13:08:11) 
Krem rengi pantolon olur, resimdeki gibi bordo olur. Bu yeşil enteresan şekilde pembenin birkaç tonuna da gidiyor onu da deneyin. Turuncu bile olur. Çantayı da aynı renklerde seçebilirsiniz. Şalınızda, atkıda da bu renkler hakim olsun, o koyu yeşili canlandırmak lazım cunku. Siyah ve kahverengiden uzak duralım mümkünse. Saçmalamam bu kadar.


  • Hersheys  (06.04.15 13:55:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.