[]

Bisikletçiler! Bu bisikletim markası modeli ne ola? Bir çocukluk nostaljisi

Arkadaşlar bu bisiklet benim bisiklet sürmeyi öğrendiğim, yıllardır atıl vaziyette duran aşağı yukarı hurda vaziyete gelmiş bir bisiklet.

Benden önce amcaoğlunun bisikletiydi, satın alınma yılı 1980'lerin ortaları.

Ön freni, arka freni kampana. Ön farı pilli. Çift amörtisörlü, kalın çift demir şaseli, göbekten 5 vitesli ve kalın tekerli bir cross bisikleti.

Bende yıllardır bir gizem uyandırıyor çünkü markasını modelini çözemedim. Üzerinde fotoğraflarda da gördüğünüz üzere "Cross Champions" yazıyor. Yıldız şeklinde içinde c yazan bir logosu var. Bir italyan bayrağı ve made in italy yazıyor.

Fakat google'da ne kadar aratsam mamafih bulamıyorum. Cross Champions yazınca markadan ziyade cross şampiyonlarıyla alakalı bilgiler çıkıyor.

Şimdi bu özel ve kaliteli, değerli bir bisiklet mi? Toplamaya değer mi? Özellikleri garip, kendisi garip bir bisiklet. Üzerinde özel bir proje yapmak ve bisiklet hakkında bilgi toplamak istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.

Resimleri de yükledim, umarım ilginizi çeker:

i58.tinypic.com

i62.tinypic.com

i58.tinypic.com

i60.tinypic.com

 
Öfff!! Hacı bu bisiklet çocukluğumuzun bisikletiydi.. Vites olayı zaten her çocuğun ağzının suyunun akmasına neden olan cinsten. Markayı hatırlayamadım ama çocuklar arasında ilgi çeken bir bisikletti


  • bilmemkacincinick  (05.04.15 23:54:37) 
abi internetten başka bir örneğini görmek istiyorum, göremiyorum...


  • dergus  (06.04.15 00:01:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.