[]

Eski whatsapp mesajlarını bulmak

Kasım ayında konuştuğum, whatsapptan yazıştığım biri vardı. Sevgilisi olduğunu öğrenince kendisiyle iletişimi kestim ve tüm mesajları sildim, hayatımdan çıkardım. Şimdi sevgilisi benim varlığımı öğrenmiş ve malum şahıs da benim ona yazdığımı, sevgilisi olduğunu bile bile onla birlikte olduğumu söylemiş. Sevgilisi şu an hayatımın içine etmekle meşgul. Kendisine bana sevgilisinin whatsapptan yolladığı mesajları gösterebilme olasılığım var mıdır? Icloudda aylık yedekleme yapılıyor diye biliyorum ama bu şekilde o mesajları görebilir miyim? Telefondan da sildim hepsini maalesef.




 
Maalesef, genelde ben silmeden önce arşivleme amacıyla o konuşmayı kendime mail atıyorum, sizin de böyle bir alışkanlığınız olsaymış raha ederdiniz.


  • atom karincanin torunu  (05.04.15 21:56:05) 
eğer icloud yedekleme yaptıysanız whatsapp'ı silip geri yüklediğinizde geri gelmesi gerekiyor.

bir çok eski konuşmam ben farketmeden gelmişti böyle.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (05.04.15 22:23:03) 
sanırım whatsapp sadece son bir haftayı kurtarmanıza izin veriyor. otomatik sync falan etmediyseniz imkanı yok.


  • in search we trust  (05.04.15 22:24:06) 
Hayır bir yöntem var! Benim telefonum samsung ama. Uzunca konustugum bir arkadasim vardi. Sonra hepsini sildim. Pisman oldum sildigime de. Daha sonra arastirdim biraz. Herhangi bit yedekleme islemi yapmamistim. Ustunden 3 ay gibi bir surede gecmisti. Whatsapp klasorunun icinde kriptolar var. Bir kac programdan geçiriyorsun. Worde butun konusmalar listeleniyo. Fotograflar ve sesler de dahil olmak uzere. Tabi apple da o kriptoyu bulabilir misin bilemiyorum.


  • charles darwinin torunu  (06.04.15 00:38:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.