[]

duvarlardan gelen fare sesleri.

duvarlardan sürekli fare tırmalaması, kemirmesi sesleri geliyor. gece o seslere uyanıyorum. ne yapacağım?




 
başka bir eve çıkın ?


  • mrvengeance  (05.04.15 20:56:26) 
Fare olduğuna emin miyiz? Eski bir binaysa su ve kalorifer borusu olamaz mı? :/


  • ay nov kung fu  (05.04.15 20:58:17) 
ahşap ya da taş evlerde oluyor o sesler ara boşluklar falan yüzünden deeee..! sen nerde oturuyosun öyle yahu ?!?


  • gündüz m  (05.04.15 20:59:15) 
fare tırmalaması olduğuna emin misiniz? genellikle ses çıkarmaz fareler, ağaç kurtları çok gürültücüdür ama, ağaç kurdu olabilir mi o sesleri çıkaranlar.Fare olduklarında ısrarlıysanız her yere kapan zehirli yem ve yapışkan karton koyup köklerini kurutacaksınız.Delik yarık çatlak ne varsa içine şişen köpük basacaksınız.Eminim işe yarayacaktır bu önlemler.


  • delicevat  (05.04.15 21:04:40) 
beyoğlu'nda bir ev. burada doğup büyüdüm yani yeni taşınıp karşılaştığım bir şey değil. evet eski bir bina.
duvarlarda, tavanlardalar hep. koşma sesleri de geliyor tavandan. üst katta bir daire daha var sordum ne yapabiliriz ki diyorlar. anlamadım adamlar deney mi yapıyorlar. şiddetli koşma sesleri geliyor tıkır tıkır. genellikle duvardan geliyor ama. yani buraya koyacağım zehirle vesaire bir şey yapamıyorum.

  • hayaletin garip huylari  (05.04.15 21:27:02) 
komple apartmanı ilaçlatın tüm dairelerle anlaşıp


  • diyarbakir karpuzu  (05.04.15 22:16:57) 
sorunuza cevap vereceğim. ama önce hayaletin garip huyları diye nik almışsınız. söylesenize doğaüstü olaylara vs. metafizikle ilgilenir misiniz?


  • drifs  (05.04.15 23:07:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.