[]

zoretenin/ aknetrent/ rouctaune türevi ilaçlar

arkadaşlar tam 74 gündür agır akne tedavisi nedeniyle aknetrent kullanıyorum ilk bir ay dışa vurur dediler,tamam dedik.hadi ikinci ayın ikinci yarısında artık temizler dedik o da olmadı üstedik dozuda yüksek kullanıyorum sabah 20mg öğlen 20mg akşam 20mg günlük yani(60mg) hiç düzelme olmuyor ancak yan etkilerini çekip duruyorum:( biraz geçse artık moral olurdu doktorumda çok şaşıyor ilaçlarımı hiç aksatmama rağmen ilerleme olmayınca.kime sorsam 2.aydan sonra kusmayı bırakır diyor ama benimkiler geçmiyoooorrrr :((yardım




 
arkadaşım ben o ilacı 7 ay kullandım. Tedavim biteli 3 yıl oldu ve 1 tane bile sivilce çıkmadı. Çok ağır ilaçlar onlar. Tek diyeceğim sabret. Çok etkili bir ilaç çünkü.


  • oğlum çok zor lan  (05.04.15 19:13:11) 
@oğlumçokzorlan kaçıncı ayda iyileşmeye başladı


  • portali  (05.04.15 19:19:24) 
4.ayda bir şeyim pek kalmamıştı ama doktorum 3 ay daha kullandırttı. Her ay doktora görünürdüm. Senin kadar yüksek doz kullanmıyordum ama ben. En azından 2 ay daha dayan derim. Hala hiç değişiklik olmazsa, başka bir doktora görünmeyi deneyebilirsin.


  • oğlum çok zor lan  (05.04.15 19:22:48) 
Gayet normal bence, 5 ay bitti benim hala tek tük de olsa çıkanlar var. Genelde 4. Ay sonu gibi gözle görülür bir temizlenme oluyor.


  • 1a2b3c4d  (05.04.15 20:30:31) 
ben de 9 ay kadar kullandım. eminim bazı etkileri olmuştur. mesela sivilceler dursa bile siyah noktalar ilk on gün içinde fln komple kaybolmuştu bende.


  • inthechaos  (05.04.15 20:32:34) 
Bende de 3. kutudan sonra azalma olmuştu. Çare sabır. Toplam 7 kutu kullandım. Ortalama olarak tedavinin yarısında sivilceler çıkmamaya başlıyor diyebiliriz. Dozun yüksekliği de bildiğim kadarıyla etkili olması bakımından bir etki yapmıyor, bünyeyle alakalı. Çöp adam ile zebellah gibi adama aynı doz verilmiyor. Yakın zamanda suratım pul pul dökülüyor amanın bana nemlendirici tavsiyesi diye gelirsin umarım. Aman yarım bırakma tedaviyi, başlamışken bitsin.


  • wish i could find a way to disappear  (05.04.15 20:34:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.