[]

Sabah kalkıp koşu yapan var mı?

Alttaki duyuruda yazdım, akciğerlerde sorun varmış. Artık sporu yavaştan hayatıma sokmak istiyorum.

İstiyorum ki sabah işe gitmeden yarım saat önce uyanayım, 15-20 dk koşturayım koşu bandında….

Bunu yapan var mı? Kendimi iyi hissederim di mi? Güne daha zinde başlarım di mi dostlar.

Hı?

 
Almanya da görüyorum milet sabah 5-6 da kosuyor disarda yazin kisin hic fark etmiyor. sonra dusunu alip ise gidiyorlardir kesin. Milet diyorki otomatikle yasam kaliten daha farkli oluyormus.


  • samiabi19  (05.04.15 13:38:08) 
Kosu bandinda kosu pek etkili degil bana kalirsa. Alt komsularla da papaz olmamis olursunuz :D Eger cevrenizde kosabileceginiz park, bahce, rota vs.. varsa acik havada kosmaniz daha iyi olur.

Kosmak her turlu iyidir, sabah 15-20 dk kosup sonra dusa girip disari cikinca kendinizi cok iyi hissedeceksiniz.

Genel olarak gunumuz insaninin en buyuk problemi kafasini cok calistirip vucudunu calistirmamasi. Ikisini dengelemek gerekiyor. Kafayi ne kadar yoruyorsak vucudu da yormaliyiz. Kosu bunu sagliyor.
  • ruhi mucerret  (05.04.15 13:40:26 ~ 13:41:14) 
Koşuyolu'nda oturuyorum, etrafımda güzel parklar var, hatta Validebağ korusu bile yakınımda. Hafta sonu gidip oralarda koşabilirim. Fakat Hafta içi mesai öncesi dışarı çık sonra gel falan zor geliyor ilk aşamada. Belki ilerleyen sahfalarda olabilir ama başlangıçta mümkün olduğunca kolaylaştırmaya çalışıorum işi. Bu arada alt komşu sorunum yok şükür ki :)


  • msb  (05.04.15 13:53:23) 
Yarım saat erken kalmak yetmez muhtemelen. Sen onu 1 saat yap, kendini "hiç düşünmeden" dışarı at, koş ve soğuk bir duş alıp işe git. Lokum gibi olacak.


  • arnold schwarzeneger  (06.04.15 09:02:26) 
evet. evet. evet.

yazın akşamları koşmak da çok zevkli.
  • [silinmiş]  (06.04.15 09:06:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.