[]

sağlıklı bir şekilde 3 4 kilo almak

yaş 29 boy 173 kilo 64, erkek

fastfood ile işim olmadan sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorum. spor yapıyorum. bisiklete biniyorum. bu takviyeyi nasıl sağlayım?
harnup pekmezi gerçekten bu işler için bire bir mi? ne önerirsiniz?

 
- bacak kaslarının dışındaki diğer kas gruplarını da çalıştır.
- protein tozu kullan.

  • sinek kral  (05.04.15 04:37:22) 
eger yemek yemekten baymiyacaksan, daha cok protein agirlikli beslen. normalde yediginin %10-20 daha fazlasi ideal. mesela sabahlari 1 yerine 2 yumurta, aksamlari, 3 kofte yerine 4 kofte gibi. tahmini olarak 2-3 ayda alirsin kilonu. tozdan kacin (dogal her zaman iyidir demiyorum. ama abi iste biraz kilo alim, cogu da yag olmasin diyen adam icin ne gerek var...)

yuksek karbanhidratli yiyecekler, kilo yapar dogru. ama yag olarak yaparlar :/

ayrica bacak kasi calistirmayin fikrine inanmiyorum. hedefin sadece saglikli kilo almaksa aynen devam.
  • yirtik foto  (05.04.15 09:09:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.