[]

Skyrim'cilere soru, modlarınızı nasıl yüklüyorsunuz?

Merhaba herkese,

Mesela bazıları Nexus Mod Manager'la yüklüyor, bazıları çok başka şekillerde. Mesela skyrimmod subredditinde adamı oyun heyecanından uzaklaştıracak kadar işlemlere boğduran şeyler olduğu için bi türlü bulaşamadım.

Sizin yönteminiz ne? Bir sıkıntısı oluyor mu?

 
nexus ile birlikte boss kullanıyorum; boss-developers.github.io
özellikle çok sayıda mod olunca (ki şu an 137 mod yüklü, neden 82 yazmışım ilk başta bilemedim) load order kontrol altında olmak zorunda.

Genel olarak ne istediğini bilmen, birbiriyle çakışacak modlar yüklememen ve hangi modun neyi değiştirdiğini bilmen gerekiyor.

her mod yüklenmesinden önce temiz bir save almak önemli. yükleyeceğin modun sayfasını okuman gerekiyor. genelde sorunlar bodoslama modlama yüzünden çıkıyor zira.

Tes5edit gibi tool'ları kullanmak gerekebiliyor zaman zaman. şunun gibi tool'lar www.nexusmods.com? hayat kurtarabiliyor.

Benim skyrim'den istediğim şey gayet spesifik ve herhangi bir bölümünün eksik olmasına tahammülüm yok. Bu yüzden benim ihtiyacımı karşılamak için 130 civarı mod kurmak gerekiyor. Ancak senin isteğin haliyle farklı olacaktır. Ne kadar karışık, ne kadar sadece olduğu vs tamamen sana bağlı sonuçta.

Genel olarak modlamayla ilgili sorun olursa yardım etmeye çalışırım.
  • rygard  (05.04.15 01:43:55 ~ 01:52:32) 
olmazsa olmazlar şunlar

skse skse.silverlock.org buna her koşulda ihtiyacın var.
boss linki yukarıda, nexus zaten sitesinde.
bunlar dışında unoficial skyrim patch www.nexusmods.com?

elindeki dlc'lerden hangisi varsa onun unoficial patch'leri
www.nexusmods.com?
www.nexusmods.com?
www.nexusmods.com?

ve skyui www.nexusmods.com?

geri kalan herşey tamamen senin ne istediğine bağlı, yukarıdakiler mutlaka olması gerekenler.
  • rygard  (05.04.15 01:48:00 ~ 01:49:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.