[]

PES 2013 Çalım :S (PS 3)

Arkadaşlar merhaba
Önemsiz bir konu ama yine de size danışmak istedim. Kesinlikle Fifa'nın daha güzel olduğunu düşünüyorum ama kendi yarattığım eski yıldızlarla oynamayı sevdiğim için mecburen pes oynuyorum. pes 2013'de çalım atmak çok zor. Özellikle rakip üzerime doğru pres yaparken, onları geçmem mümkün değil. Şöyle söyleyeyim, topu kaptıracağım diye adamlarımın yüzü kaleye bile dönemiyor. Bunun bir çaresi var mı? Yani benim istediğim, hiç değilse iyi top sürebilen, teknik oyuncularla doğru düzgün çalım atıp kaleye yüzümü çevirebilmek. Sürekli kaleye paralel oynayan Hasan şaş gibiyim. Artık Messi olmak istiyorum :)

Bir sorum da şu: Fifa'da yaratabileceğimiz oyuncu sayısı çok az. Fakat isimleri editleme şansımız da yok. Demek istediğim, ben Gs'ı aldığımda gökhan zanla değil de bülent korkmazla oynamak istiyorum. Fifa'da bunun bir yolu var mı? Elbette sadece gs'lı oyuncuları yapmaya yeter oyunun verdiği limit ama benim amacım daha fazlası. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

 
Pes'te çalım atması fifaya göre çok çok daha kolay. hız kez, topa bas, etrafında dön, sağ sol yap. defanstan adamla kalenin içine girip gol atanlar var. ben fifa'da hiç çalım atamadım daha. olmuyo beceremiyom.


  • alaman cikolatasi  (05.04.15 00:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.