[]

Dövme hakkında soru

Selam,

arkadaşımla birlikte dövme yaptıracağız, fiyat araştırıyoruz, facebook üzerinden bir yerlere soruyoruz, 1.si sol bilek içine 2.5 cm civarı, 2.si enseye 3 cm 3.sü de ayak bileğine görüldüğü gibi olacak. 3 kişi dönüş yaptı yapılır, fiyat şu dedi, birisi de dedi ki bu yaptıklarınız 5 cm altında olmaz, dünyanın hiç bir yerinde yaptıramazsınız, yaparım diyip de yapanın da iki hafta sonra dövmesi çok kötü olur dedi. ben de buna inanmadım çünkü çok detaylı dövmeler var ve çok hoş duruyorlar. size de danışmak istedim yapılır mı yapılamaz mı diye.

1- fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net

2- fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net

3- fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net

 
dediğin gibi detaylı minik dövmeler var ama işte kim yapıyor onları? herkes yapamaz sonuçta ee adamın dediğinin tercümesi de zaten yapamam demek bence. baya güvenilir uzman bir dövmeci bulman lazım o dövmeler için.


  • turkce konusan uzayli  (05.04.15 00:35:14) 
bunu diyen adamın FB sayfasında daha detaylı dövmeleri de var, neden böyle dedi anlamadım. dövme için çizim seçimi değil de yapacak elemanı bulmak sıkıntıymış bunu anladım.


  • notinhere  (05.04.15 00:37:51) 
istanbuldaysaniz 212 ye bi ugrayip sorun. onlarla calisan 5 6 dovmeci var mutlaka biri yapar. ya da 216 ya arada gelen tayfun var. onun cizimleri cok guzel diyebilirim. hatirladigim kadariyla tayfun 18-25 nisan da istanbulda olcak. isterseniz numarasini verebilirim.


  • ne desem bilemedim  (05.04.15 00:55:14) 
bir sey yok bunlarda yapilir ya.


  • baldur2  (05.04.15 03:07:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.