[]

Taşınıyorum hurda falan hep sıkıntı

Merhaba duyuru, taşınmam gerekiyor ve depoda bir miktar hurda beyazeşya pressure vessel'a benzeyen metal bir şey biraz da pencere çerçevesi var. Şimdi bunları taşımak istemiyorum doğal olarak. geçen gün evin önünde gördüğüm eskiciye telefon ettim geldi baktı 500 kg demir ve 20 kg alüminyum var buna 75 lira veririm abi dedi.

Öeh amk ben makina mühendisiyim bunlarla proje yapmak için hurdacıdan istesem 200 liradan aşağı vermez. Yok usta çok az dedin vs falan dedim biraz kem küm sonrası 110 veririm dedi. Lan bu nasıl fiyat politikası vs derken anlaşamadık dedim sonra gel.

Nette bulurum belki diye biraz bakındım ama bu fiyatlar hep toptancıların verdikleri fiyatlar sanırım bana bunun bi aracılı piyasası lazım. Bir de ben bunların hangi tür dem,r olduğunu falan bilmiyorum.

Ne kadara satmam lazım acaba bu malzemeleri?

Lokasyon: istanbul bejiktaj

 
normal fiyat bu hurda için.
"hurdacıdan istesem 200 tl'den aşağı fiyat çekmez" demişsin. e adamlar ucuza alıp üstüne kar koyarak satacak ki para kazanacaklar. 110 tl gayet normal fiyat. biz zamanında kömür sobasını 10 tl'ye satmıştık ki 100 küsür kilo vardı.

  • lesmiserables  (05.04.15 00:41:49 ~ 00:41:59) 
normal değil mi 75-110 lira vermesi? 200 lira eder diyosun, ikinci el alan adam onun depolamasını vs. de düşünerek %100 kar koymayı düşünür. 110'a çıktıysa ve işini görmeyen malzemeyse sat gitsin bence.


  • parola58  (05.04.15 00:42:46) 
Simdi standardi ben belirlemis oluyorum boyle olunca. 200'u vardir diye ben hicbir matematiksel veriye dayanmadan sallama yapmis oluyorum.

Hurdanin bir fiyati var. Kg basina 0.45 midir artik neysr bunlarin en dogru olanlarini ogrenmek istiyordum.
  • sulphur  (05.04.15 05:33:24) 
bu hurdanın fiyatı 500 de olsa, sonuçta bu adam gelip taşıyacak bunları, 110 iyi bir rakam.


  • hzben  (05.04.15 10:56:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.