[]

iştah kapatıcı

bu aralar sürekli bişeyler yiyorum haliyle göbekte kendini göstermeye başladı.iştah kapatan yada yemeyi unutturan ne olabilir.




 
www.siteground217.com
bu linki okumanı ve daha çok buna uygun beslenmeni öneririm ne zaman kilo verirsin bilmem ama kesinlikle kilo almazsın.

  • joepiscopo  (28.08.09 20:08:37) 
2 hafta 2 öğün 2 kase. reklamlarda varya mısır gevrekleri, onları dene.birde strese girersen tamamdır.


  • esintube  (28.08.09 20:31:26) 
hocam mısır gevreğini pek önermem hem onda hem de sütte kalori olduğundan fazla tercih etmem, daha çok meyveye abanın karpuz, kavun, havuç mesela iyi tıkar adamı, akşam yemek yemeyin gerçekten çok faydasını göreceksiniz, onun yerine çay demleyin şekersiz 2-3 bardak için.


  • madrigal  (28.08.09 21:00:18) 
aşık olun. zira 20 kilo eksiğim varken, üstüne 1 haftada 3 kilo verdim. yemek yedirtmiyor meret


  • ymerdiveni  (28.08.09 21:25:34) 
az ve sık sık yemek kilo aldırmaz aksine metabolizmayı çok çalıştırır.
aç kalmadan ara öğünlerde illa ki meyve ve kuru yemiş (kuru kayısı, kuru üzüm, ceviz, vb..) tüketmek en edeplisi.

  • paithan  (28.08.09 21:56:57) 
yemeğe başlamadan az önce bir bardak su iç. kana kana. yavaş yavaş. kahvaltılarda 2 bardak su. haliyle bir şişme oluyor :) çok yemiyorsun.

bir de adnan saraçoğlu'nun önerdiği bir yol var; yemeklerden yaklaşık 20 dakika kadar önce bir kaşığı dolduracak kadar dereotu yemek.
  • wunsch vertrauen  (29.08.09 00:33:58) 
yemekten önce dişlerini elmalı veya naneli diş macunuyla fırçala iştahını keser. şekersiz yeşil çay iç günde iki kere. metabolizmayı hızlandırır iştahı kapatır. elma ye tok tutar.


  • Ayiyogi  (29.08.09 03:22:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.