[]

giyinmeyi bilimyorum yardım - erkek -

yaş oldu 33, giyinmeyi bilmiyorum, ne alınır ne giyilir, mevsime göre, çağa göre, falan filan...
nasıl oluyor bu işler? bununla ilgili takip edilebilecek siteler var mıdır?



 
pinterest.com


  • masa penisi  (04.04.15 14:04:12) 
kendi giyim zevkini begenigin bir kadin arkadasinla alisverise cik bence. acik koyu mavi ve siyah bir kot al, lacivert ve taba rengi bir kanvas pantolon. siyah da olsun tabi. ustune acik mavi ve beyaz gomlekler al. kotlar ustune giymek icin daha degisik gomlekler alabilirsin. iste dokumasi daha degisik olan. vucudun fit ise pantolon askisi olayina gir diyorum. ben cok severim ama herkes begenir mi bilmem. bir iki renk blazer alabilirsin. ayakkabi olarak deri ama spor modeller tercih et. hoticte filan cok goruyorum. lutfen ama lutfen beyaz renk spor ayakkabi giyme. linc edilebilirim burda ama bir erkege beyaz spor ayakkabi kadar yakismayan bir sey daha yok. bi tane guzel kol saatin olsa yeter. oteki bilegine deri ince bir bileklik takabilirsin. orgu kravat isine girme bence cok gay duruyor. duz renk mat ince kravatlar takabilirsin. ve guzel de bir sac kesimin olmali tabi.


  • shotgunwoman  (04.04.15 14:08:46) 
üşendim yazmaya. sen en iyisi ekşi sözlük yazarı dis kapinin nahit mentesesi' nin entry' lerini okumakla başla. sonra da erkeklere giyim tavsiyeleri verdiği sitesini incele. şiddetle öneririm, kolay gelsin.

eksisozluk.com

eksisozluk.com

www.bunugiyin.com
  • oinone pe  (04.04.15 14:20:11) 
Pinterest ama öyle hödük gibi kombinler de çıkıyor arada kaynamasın dikkat.


  • pshasha  (04.04.15 15:03:14) 
Daha hizli sonuc icin vitrinlere bakin. Zevkinize gore olan ve vucudunuza yakisacak kombinleri satin alin ve ne neyin uzerine giyilmis not alip kendi kombinlerinizi de yaratmaya baslayin yavas yavas.


  • pinking of you  (04.04.15 15:18:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.