[]

diş ağrısı ama hangi diş

son 2-3 haftadır ağzımın sol yanında ağrı var. ama hangi diş olduğunu anlayamıyorum. yıllar önce porselen diş yapılmıştı üst tarafa, o bikaç kez sorun çıkardı. o olabilir. diğer yandan alt tarafta da çürük var, o da olabilir. o kadar tuhaf bi ağrı ki hangi diş olduğu, alt mı üst mü ağrıyor belli değil. arkadaşım "o zaman diş etin ağrıyor" dedi. öyle midir ki? nasıl anlayacam hangisinin ağrıdığını? belirgin bi ağrı yok şüpheli dişlere bastırınca falan, genel bi şey böyle sol tarafta.




 
bunu neferkitty'ye sorsana delikanlı asdfgh

dişçinin görmesi lazım ya sorunlu dişleri, her şey olabilir bence.
  • mutevazi  (04.04.15 02:49:05) 
bir kalemin veya dişlerine ulaşabildiğin bir çubuk gibi bişeyle ağrıyan taraftaki dişlerine hafifce vur hangisinin ağrıdığını anlayacaksın...


  • gkhT  (04.04.15 03:11:11) 
walla dişçiye git diyeceğim ama en son bu şekilde gittiğimde doktor da filme baktığı halde anlayamadı. benim emin olmamı istedi. en sonunda hımm diş etinde sorun olabilir dedi. sonra bir doktor daha baktı. sen kulak buruncuya git dedi. ona da gittim bir şey çıkmadı. sonra kendi kendine geçti. ama hala daha ara sıra ağırır. bence tıp çok gelişmedi.


  • cilekli krep  (04.04.15 11:54:41) 
yansıyan ağrı olabilir. başka bi taraftaki dişin ağrır ama diğer dişlerine vurur. diş sinirleri bir noktadan geçiyormuş karışıyormuymuş neymiş. bir hekime gözük.


  • aat bh  (07.04.15 02:59:39) 
doktor anlar.


  • baldur2  (07.04.15 03:05:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.