[]

başınıza gelmiş gariplikler

bu nu yazmamın nedeni geçen gece başıma gelen olay odamda bi oda spreyi var ben yattım 2-3 dkika geçti geçmedi püskürme sesi geldi daha uyanıktım sana öyle gelmiştir demeyin şimdi biraz ürküyorum o zaman dan beri şimdi herkes yazsın bunun başınıza gelen bişey var mı?




 
Sonra bir baktım otomatik spreymiş.

Ben arada bir evde yalnızken çeşmede birinin ellerini yıkadığını duyuyorum.
  • solfej  (04.04.15 00:30:03) 
iyiydi ama ondan değil manuel bu :)


  • _k_u_z_g_u_n_  (04.04.15 00:37:47) 
(Bkz: geceleri üst kattan gelen misket yuvarlanma sesi)

Bir de bazı geceler hiç uyumuyorum. Yatmama rağmen sanki uykuya tam dalamamışım gibi oluyor. Uyku arafı gibi. Beynim sürekli konuşuyor vıdı vıdı bir susmuyor ne dediği de belli değil. Gürültü gibi. Kafamın şalterini indirmek istiyorum. O kadar uykusuz olmak ki uyuyamamak gibi bir şey galiba.
  • Lim5  (04.04.15 00:48:48) 
Karadenizde bir koyde uc gece ust uste gece yarisi kosan atlarin sesini duymustum zzil sesi ile birlikte. Disariya ciktigimda at falan yoktu ortada. Isin ilginc kismi disariya cikip bunu kontrol eden sadece ben degildim.


  • istege bagli sigortasiz  (04.04.15 00:48:57) 
Uyumaya çalıştığım bir gece kafamda bir yer kurmuşum (koyun saymak gibi düşünün), yuvarlak inen merdivenler iniyorum koşarak çok hızlı bir şekilde, bitmiyor sonsuz merdivenler, öyle uykuya dalacağım derken birden kafamda kurduğum o merdivenden koştururken kafamı bir yere vuruyorum sözde, bozuluyor tabii her şey, işin tuhaf tarafı kafam gerçekten acıyor, çarşafı açıyorum acaba duvar tarafına döndüm de duvara mı vurdum diye bildiğin açıklıktayım..
Çok sinirim bozulmuştu, uzun bir süre sızlamıştı..
Anlattığım kimse de inanmadı manyakmışım gibi baktılar bana..
  • mutekebbir  (04.04.15 00:58:54) 
evde yalnızken mutfaktan koridora doğru döndüm ve aynı anda sol kulağımda çok çok bariz anlayamadığım bir dilde fısıltılar duydum. sonra uzun süre allam ölmek için çok gencim filan dediydim :/


  • shotgunwoman  (04.04.15 08:23:13) 
yerin 30 metre altında,metro tünellerinde yürürken bi kaç defa bebek ağlama sesleri duymuşluğumuz var


  • essoist  (04.04.15 10:03:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.