[]

Hangi Telefon ?

Hediye telefon alınacak, fiyat sınırlaması yok. Siz ne alırdınız ? Iphone 5 var şuan, 2 yıl oldu sanırım kullanıyorum. IoS dan hem sıkıldım hem de android kullananları görünce iyi ki varmış diyorum. Kaç senelik telefon 50 den fazla düşmüştür, sadece 3g kapsama alanı düştü onun dışında ne takılma ne kırık ne çatlama vs hiçbir şey yok. Fakat dediğim gibi sıkıldım da, gerçi telefonda yapacak bir şey de bulamıyorum. Böyle işin diye küfredip bazen şarjı uzun giden, whatsappa girebilen bir telefon da yeterli diyorum.

Telde yaptıklarım, haliyle konuşmak, whatsapp, 9gag uygulaması, Youtube, Surf. Facebook, twitter falan yok. Ne yapayım ?


 
lumialara baksan?
bulabilirsen 1520 özellikle.

  • ucan spagetticanavari  (04.04.15 00:14:19 ~ 00:14:41) 
lumia 1320 kullanıyorum. Çok memnunum. tavsiye ederim. Şarjı muazzam gidiyor.


  • oğlum çok zor lan  (04.04.15 00:15:50) 
Iphonedan sasma. 6 guzel alet ancak teknik olarak asil sicrama 6s de olacak bilgin olsun. Yillardir degismeyen ram 2 gb olacak. Force touch da olacak deniyor ki devrimsel bir ozellik bence.

Android ya da windows phonea hic bulasma derim.
  • halitkin  (04.04.15 00:16:23) 
fiyat sınırlaması yoksa kesinlikle iphone 6.

o para etmeyeceği kesin yani zenfone,discovery falan varken onlardan 1000 lira falan fazla olmalı normali ama en iyisi iphone yani
  • keshdurden  (04.04.15 00:37:54) 
para sikintisi yok diyorsun ilk onerim attan inip esek'e binme diyerek ayfon 6/6+ olur.

yok illa ki android olsun dersen samsung'un yaptigi en iyi ayfon olan s6'yi al derim.ha ama andorid 158 olsa dahi uc bes ay sonra kasilip sinir bozmaya baslayacak emin ol.

windowslarin marketi ne appstore kadar ne de google store kadar genis degil; yine canin sikilabilir.

sen yine ayfondan sasma derim. ha bir de android ya da windows bi telefon aldin; takvimiydi rehberiydi osuydu busuydu ugrasican bi suru. ayfona kimligini gir onbes saniye sonra herseyin; safarideki internet sitesi sifrelerin dahi telefonunda..
hic kasma bence.
  • foolrules  (04.04.15 01:51:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.