[]

erkekler sekse neden para öder ?

eksisozluk.com

Bu başlıkla karşılaştımda sözlükte ..Bunun sosyolojik analizini dahi yapmışlar ,Bu işte saatine 300 400 ödeyenler de normalleştirmiş bunu ..Bu işler için 300 400 normal mı ? Asgari ücretin yarısın ödiyorsun hiç acımıyorlar mı o paraya ?Bir de anlamadığım çok zengin adamlar da bu işi yapıyor ,istese anında kadın bulacak güçtesin neden paralı olanı tercih ediyor ?


 
mallıktan. bugüne kadar seks için para ödemedim, ödemem de.
alttakilerin eli nasır bağlamış :)

  • cekilmis gayfe  (03.04.15 22:52:02 ~ 23:23:05) 
  • parola58  (03.04.15 22:56:11) 
üstteki arkadaş para ödemediği için nobel bilim ödülü almış belli.

flörtleşmek için vakti olmayan adamlar genelde para öderler..
  • masa penisi  (03.04.15 22:59:51) 
herkes mal bi üsteki arkadas einstain amk:)


  • all girls dream  (03.04.15 23:00:34) 
romantizm zırvasına girmeyen erkekler genellikle parayla sex yapar veya çok tipsiz(veya vasıfsız) olup kız tavlayamadığı içindir yani sosyolojik analizi siktir et hikaye onlar.

flört için harcanan = sex için harcanan para
  • steve rogers  (03.04.15 23:17:28) 
sex yapmak, bir deliğe girmekten ibaret değil çünkü. atarsın hapı, alırsın enerjiyi, sonra birkaç saat kalori yakarsın, her pozisyona girer, sınırları zorlarsın, bunu yapman için de profösyonel bir kadın lazım, profösyonel olan kişi bu birkaç saat içerisinde sana sex'i sınırlarda yaşatır. tüm eforu sen sarfetmezsin. sokaktaki kızlar daha penisi nasıl tutacağını bilmediğinden dolayı kimse kalkıp bunlarla sex yapmak istemez, zaten bunun adına sex denmez. sen bakma ergenlere, onlar bir deliğe pipisini sokmak için yaşıyorlar.


  • hzben  (03.04.15 23:19:52) 
sorumluluk almak istemeyebilirler.


  • c p  (03.04.15 23:22:56) 
kadın kendi vücudunu neden satıyorsa, erkek de aynı düzlemde sekse para öder.

arz/talep dengesi diye bir kavram var. kuvvetle muhtemel duymuşsunuzdur...
  • mermize  (03.04.15 23:28:01) 
Zengin adamların ha deyince bulabildiği kadınlar da parası için birlikte olacak üstelik ona daha çok masraf yapması gerekecek büyük ihtimalle. Ona para yağdıracağında canı istediğinde gidip sevişip sorumluluktan kaçması daha normal bence.


  • hala mi ceren yahu  (04.04.15 01:15:40) 
Ahaha. Parayla seks yapanlar nasıl da butthurt olmuş.

Erkekler sekse para ödemez, vitaminsiz ezikler öder.

Hele ki cim cif yok, anal yok diyen kezban türk eskortlara 300 400 lira bayılan ezikler, kaybolun gözüm görmesin sizi.
  • yirmisantim  (04.04.15 01:32:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.