[]

Osuruk neden bazen daha kötü kokuyor?

ve bazen de hiç kokmuyor gariptir ki. genelde tualetini çok tutunca aşırı kötü kokuyor. bi keresinde kendi osuruk kokumdan koşarak kaçmıştım. odayı yarım saat havalandırdım falan. bu tutarsızlık garip değil mi?




 
yediğine içtiğine bağlı. bir de tuvalet işini beklettikçe zehire dönüyor içerideki. favorim ise sıcak ve buhar kaplamış banyo ortamı. direkt burnu s.ker atar.


  • orijinal nick bulamadim  (03.04.15 22:14:49) 
Uzun süre sıçmayınca bir etkileşim oluyor gerçekten. Benimki ölüm gibi kokuyor, duvarlara siniyor bazen :)

Şöyle bir yazı var ilgini çekerse.

www.evrimagaci.org
  • yine de şahlanıyor  (03.04.15 22:26:03) 
bokun götünün ağzına gelince dışarı çıkan hava onun etrafından geçerken kokuyu alıp çıkarıyor.


  • cekilmis gayfe  (03.04.15 22:48:29) 
iki tur osuruk var.
birinci osuruk, yemek yerken su icerken yuttugun hava. bu kokusuzca disari atilir genelde.
ikincisi ise, pis kokan. bu da bagirsaktaki curukcul bakterilerin ozellikle bazi yiyeceklere cilginca reaksiyona girmesi sonucu olusan gazdir.
bok bu. normal kokmasi.
  • yirtik foto  (04.04.15 08:51:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.