[]

haftada iki gun alkol kullanmak bagimlilik yaparmi?

soyle bir dusundumde cuma cumartesi oldumu iciyorum her hafta. disarda arkadaslarla yada evde tek basima rahatlamak icin? 2-3 aydir boyle. sadece cuma cumartesi. Alkolisme suruklenme olmaz dimi?

Miktar 1 Litre Sarap, 35lik vodka raki vs gun icinde.


 
hayır alakası bile yok


  • ayrıl coco  (03.04.15 20:42:22) 
çerez şu bu 2 bira içsen neyse de tükettiğin miktar biraz sınırda gibi..


  • AdamFawer  (03.04.15 20:43:51) 
miktar 35lik vodka kadar diyelim. yanlis olmasin 1 litre sarap, 35lik vodka ayni gun tuketmiyorum tabiki. kafama ne eserse ondan iciyorum ama miktar 35lik en fazla. birde simdilik cok genis bir cevap oldu. 3 ay sonra simdilik devam mi ediyor?


  • duyurumvar  (03.04.15 20:48:19) 
Benim çok yakından tanıdığım biri en az 20 yıldır sürekli alkol tüketiyor, aylarca her akşam içmişliği vardır az da içmez çok içer yani öyle böyle değil..
Ama atıyorum diyete başlar ara verir, sıkıntı yaşamaz, bağımlılık gibi bir şey söz konusu değil..
Psikolojiyle, bünyeyle alakalı bir durum olabilir..
  • mutekebbir  (03.04.15 20:52:16) 
Icmedigim zamanlarda oluyor tabi. aramiyorumda. zevk icin iciyorum biraz. Barda kafede falan hekesle icince guzel oluyor. Evdede muzik falan dinlerken yaninda cerez gibi. Cok kotu bir durumla karsilasirsam iciyorum. Buna hayir diyemiyecegim. Kotu gunlerimde cuma cumartesiye denk geliyor allahtan :D


  • duyurumvar  (03.04.15 20:55:23) 
2 yildir persembe ve cuma gunleri iciyorum. baagimlilik yapmadi, hatta ck disiplinliyim bu konuda. Sinavim mi var? Bir-iki ay sak diye ara verebiliyorum.


  • fiorentina  (03.04.15 20:56:52) 
Ayda iki gün desen bağımlılık yapmaz derdim ama sen yakalanmak üzeresin.


  • yirmisantim  (03.04.15 21:13:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.