[]

minoxil saç spreyi

Merhabalar. Benim sacimda su an dokulme sorunu yok. Ancak bundan 1 sene önce olmustu ve su an saclarimda bolgesel seyreklikler var. Cildiyeye gittim bana direk bu spreyi verdi. Bugun uygulamaya basladim ve 1 2 saat once de kafama sıkıp uyumaya gectim. Şu an uyanik olmamin sebebi ise ben de asiri bi kalp carpintisi yapmasi. 20 yasindayim ve daha once hic boyle bisey yasamadim. Bi anda aldigim nefes boşa kacmis gibi bi his oldu ve kalbimde carpinti olustu uyuma asamasinda. Hemen kalktim yataktan ama dengem falan bozuldu. Hemen sonrasinda da kulaklarimda inanilmaz bir uğultu oluştu. Şimdi bariz belli ki bu sprey bana yaramiyor ancak 2 sorum olacak;

1) Bu gece yeni bi atak yaşamaktan korkuyorum ne yapmaliyim sizce

2) Spreyi sadece bir kere kullandim kutusu vs her şey duruyor eczaneye gitsem geri iade değilde farkli bir urunle degistirebilir miyim ?

 
1- alerjik reaksiyon gibi geldi, bu gece bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. tabi bu gece ilacı kullanma. Artık çok mu geç?

2- Eczaneye danışmalısın...
  • safepassage  (03.04.15 08:56:04) 
benim annemde taşıkardi var.
yüzüne sürdüğü krem çarpıntı yapmıştı. böyle durumlar ihmale gelmez.
krem de olsa, sprey de olsa vücuduna giriyor bir şekilde.
  • innerbliss  (03.04.15 08:58:11) 
öncelikle geçmiş olsun.

ben de minoxil kullanıyorum temmuz 2014'ten beri. üstelik her gün, hiç aksatmadan. dediğin şey olmadı ve aslında bu dediğin de garip geldi. bir fıs fıs nasıl kalp çarpıntısına sebebiyet verebilir ki?

başka bir şey vardır mutlaka.

minoxil'den deliler gibi memnunum ben.
  • mermize  (03.04.15 09:00:20) 
Minoxidil tansiyon düşürür, prospektüsünde de olabilecek yan etkiler yazar, çarpıntı da olmalı aralarında. (zaten etken madde minoxidil aslında tansiyon ilacıdır)

Kullanmaya devam ederseniz zamanla bu kadar etkilemeyebilir, devam edin demiyorum, yanlış anlaşılmasın.

Öte yandan @mermize, ben de 2008den beri kullanıyorum, bana da bir şey olmadı ama bu bir kriter değil, herkesin bünyesi farklı.
  • hair freak  (03.04.15 09:24:16) 
Ben minoxili 3 senedir kullanıyorum o tarz bir sorun yaşamadım.
1-2 kullanıma bağlamamak lazım bu rahatsızlığını.. ama ilacı sürekli kullananlarda bu tarz bir sıkıntı olduğunu okumuştum daha önce.çok dökülme yoksa kullanma/dökülme,seyreklik varsa kullan derim ben.

  • my name is faith  (03.04.15 11:51:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.