[]

Sosyal Medya Raporlama

arkadaşlar iyi günler, sosyal medya'da raporlama için hangi programı kullanıyorsunuz?

en popüler ve mutlaka bilinmesi gereken programları veya kalıpları (artık her neyse) öğrenip biraz kurcalamam lazım. (ücretli olması önemli değil)

sadece suan türkiyede en geçerli olanları öğrenmem gerekiyor.

not: ben sosyal medyacı değilim :(

 
sosyal medya raporlaması çok genel bir durum ve program vs. ile olacak bir iş değil,

lazım olan data her ne ise detaylı araştırmak lazım. bir markanın sosyal medya durumu mu araştırılıyor, türk kullanıcıların twitterda ne aradığı mı araştırılıyor vs. vs.

genel olarak 'sosyal medya raporlaması' bir şey ifade etmiyor maalesef.
  • mrvengeance  (02.04.15 18:21:01) 
@mrvengeance, monitora mı ne ona benzer bir program vardı mesela ama?


  • kamera motor  (02.04.15 18:23:58) 
bu arada asıl kastettiğim şey:

bir sosyal medyacının o hafta veya ay, sosyal medya paylaşımları ile yarattığı etkiyi düzenli bir şekilde raporlamasını sağlayan bir program, araç, kalıp vb. bir şeydi.

firmaların genel standart olarak kullandığı şeyler varsa, onları öğrenmek istiyordum yani.
  • kamera motor  (02.04.15 18:27:43) 
www.monitera.com

program değil, biz hizmeti adı sanıyorum ki o
  • mrvengeance  (02.04.15 18:28:17) 
ben de böyle bir şey biliyorum yukarıdaki gibi program değil; www.somera.com.tr


  • hellojack  (02.04.15 20:15:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.