Giriş
(8)

15.000 tl civarında, otomatik vites otomobil tavsiyesi.

kuytun
Herkese selamlar şöyle bir sorum olacak. 6 ay bilemedin bilemedin bir yıl kullanmak üzere otomatik vites bir araç almamız gerekiyor. Aradığımız kriterler ABS ve havayastığı gibi güvenlik donanımlarının bulunması Yürüyen tabut denilenlerden olmamasıKullanım süresinin sonunda zorlanmadan satılabilmesi
Herkese selamlar şöyle bir sorum olacak.

6 ay bilemedin bilemedin bir yıl kullanmak üzere otomatik vites bir araç almamız gerekiyor.

Aradığımız kriterler

ABS ve havayastığı gibi güvenlik donanımlarının bulunması Yürüyen tabut denilenlerden olmaması
Kullanım süresinin sonunda zorlanmadan satılabilmesi
Mümkünse tüplü olması
0
kuytun
(02.04.15)
Konuya kaynak olabilir miyim? :) Aynı özelliklerde bir otomobil bende bakıyorum. Çocukları okula getirip götürürken kullanmak için.

Bende vosvos var 74 model, ama kullanması yorucu oluyor ve aile için çok küçük, oto koltuğu takılmıyor vb.
0
old possum
(02.04.15)
O paraya ABS, hava yastığı içeren, hemen satılabilecek bir aracın düz vitesini bile bulmanız çok zor. Bence kriterleri yeniden düşünün.
0
grgn
(02.04.15)
kısa süreliymiş nasılsa, kiralama yolunu düşündünüz mü?
0
vejeteryanvampir
(02.04.15)
maalesef belirttiğiniz bütçe ile aradığınız özellikleri karşılayacak bir araç çok zor. japon araçlarının oldukça eski modelleri olabilir belki. fakat yaşlı arabada otomatik vites ciddi risktir. bence belirttiğiniz kritlerlerden ilk olarak otomatik vites seçeneğini çıkarmalısınız.

şimdi geldi aklıma; citroen xsara olabilir.
www.sahibinden.com

ama bence otomatik vites seçeneğini gözden geçirin.
0
jaaaccckkk
(03.04.15)
Boya takıntın yoksa,
www.sahibinden.com
0
piotr
(03.04.15)
Hepinize teşekkür ederim

Yaşça çok büyük olacak biliyorum ama yapacak bişey yok gibi fiyat 2000 lira daha arttırdığım zaman 17000 civarında bu araçlarla karşılaşıyorum

1998-1999 Volkswagen Polo, Lupo
1999-2000 Renault-Clio
1999-2000 Renault Megane
2002 Renault Twingo
2004-2005 Citroen C2 VTR
1999 Audi a3
1997-2000 Opel Corsa
0
🌸kuytun
(03.04.15)
2008 seat ibiza benzinli-tüplü var, otomatik. ancak 20.000 civarında.
0
kendal
(03.04.15)
Keşke ama 20.000 benim bütçemi epey aşıyor
0
🌸kuytun
(03.04.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.