[]

çanakkale gezisi

selam millet, bu cumartesi günübirlik çanakkale'ye gitmeyi düşünüyoruz 2 arkadaş. arabayla gidicez. sabah 5 gibi çıkıcaz. belli bi program yapmadık, neler yapılabilir fikir almak istedim.

öncelikle sabah 8-9 gibi yol üzerinde bi yerde durup kahvaltı yapıp, daha sonra şehitliği ziyaret edip, öğle yemeği yicez. ardından yine bi yerleri gezelim, oturalım bi çay içelim vs derken akşam 6-7 gibi çıkarız diyorum. bu aralıklarda başka nereleri görelim dersiniz?


 
Şehitlikten kastınız sadece abideyi gezmekse fazla vakit almaz zaten. Abideyi gezip Eceabat'tan ya da Kilitbahir'den Çanakkale yönüne geçip, İntepe'deki Manzara Restaurant'ta bir şeyler yiyip, Troia antik kentini gezin. Dönüşte Çanakkale sahildeki Troia filminde kullanılan atı görün, deniz müzesi ve Çimenlik Kalesi'ni de gezmenizi tavsiye ederim. Feyk Nusrat gemisi de zaten orda görürsünüz. (Gerçek Nusrat Gemisi Tarsus'ta) Aynalı Çarşı da var ama, gerçek aynalı çarşının yerinde yeller estiği için çok vakit kaybetmeden görüp dönün çarşıyı derim.

Eğer şehitlikten kastınız Tarihi Milli Park gezmekse, zaten uğranacak ve görülecek o kadar çok nokta var ki, akşam 6-7 ye kadar ancak gezersiniz. Alçıtepe civarlarında bolca restaurant var. Orada öğlen yemeğinizi yiyebilirsiniz.
  • bugraa  (02.04.15 15:43:30 ~ 15:48:44) 
bir güne sığmaz. sadece şehitliği gezersiniz. ötesini zorlamayın bence.


  • jaaaccckkk  (03.04.15 10:24:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.