[]

ankarada uygun fiyatli ozel hastane

ankarada cok pahali olmayan bi ozel hastane ariyorrum. buyuk ihtimalle muayene ucreti, rontgen ucreti ve mr ucreti verecegim. hangi hastanede bunlar ne kadar bilenleri bekliyorum.

bide ayriyetten capraz baglari ya da meniskusleri yirtmis olabilirim. ilk yaralaninca dizde bi bosalma oldu. 10 gun gecti uzerinden suan bosalma yok fakat cok agriyor geceleri. doktor biseyin yok gecer dedi. ama ben pek tatmin olmadim cevabindan. baska doktora gitmeden once sizin de bi yorumunuzu alabilirim


 
ankarada ortopedi konusunda en iyi hastane cankaya hastanesi, ayrica 70lerden beri acik, yani guvenilir bir yer, ankaranin yeni turkiye taraflarindaki hastanelerden de daha uygun fiyatli olacagini tahmin ediyorum, ama tam bilmiyorum.


  • mavicorap  (02.04.15 09:20:28) 
akay ucuzdu diğer hastanelere göre.

bir de özel hastanelerin sınıfları var a grubu, b grubu diye. ona göre fiyat farkı alıyorlar. internetten o listeyi bulabilirseniz daha az ödeyeceğiniz düzgün özel hastane bulma ihtimaliniz artar. bir de röntgen ve mr'ı devlette çektirip sonuçları özele gösterebilirsiniz sadece muayene ücreti vererek. zamanınız varsa en az maddi hasar bu şekilde sağlanabiliyor.
  • kayranin kedisi  (02.04.15 10:52:23) 
hiç özel hastane kasmanıza gerek yok, ufuk üniversitesinde berk güçlü var. başka doktorların bişeyin yok dediği durumlarda işini titizlikle yapıp uygun tedavi yöntemi neyse onu uygular, sizi iyileştirene kadar bırakmaz. mr ve röntgen için belki dışardan daha uygun fiyatlı bir yer bulabilirsiniz. balgatta böyle bir yer vardı adını çıkaramadım.


  • le fate ignoranti  (02.04.15 15:13:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.