[]

genital siğil

BBir iki sene önce siğil çıkmıştı cildiyeye gittim sorduğu ilk soru cinsel hayatın var mı idi o zamanlar yoktu verdi bir siğil ilacı sür geçer dedi neyse geçti geçen hafta yine çıkmışlar bu sefer cinsellik var isin içinde tirsmadim desem yalan olmaz. Bu tarz bir durumu yaşamış olan var mı aramızda ?




 
hpv testi yaptırabilirsin belki. daha ayrıntılı bilgi için hivveaids.com adresinde hpv bölümü var, oraya da sorabilirsin detaylandırmak istersen. ama korkacak bi şey değildir bence daha önce de olduysa.


  • nathanieltroy  (02.04.15 00:32:27) 
Daha önceki de hpv olmuş olabilir, erkekse uzun süre semptom vermeden kalabiliyor. Lezyonun geçmesini beklersen testlerde çıkmaz, geçmeden hemen doktora gidip kesin teşhis koyması için ısrar edin bence, hpv varsa partnerinize de geçer.


  • neferkitty  (02.04.15 00:34:29) 
hpv de herpes de geçiyor her türlü kaçışı yok


  • argent dawn  (02.04.15 00:36:25) 
başkasının kıyafetini falan giydiysen ordan bulaşmış da olabilir. tabi bu bi ihtimal. soğutarak ya da yakarak tedavisi var.


  • ozdoganci  (02.04.15 00:41:25) 
hpv varsa korunmayla da bulaşma ihtimali var maalesef , o konuya da değineyim yanlış bilgi olmasın.
o yüzden mutlaka doktora gidin.

  • neferkitty  (02.04.15 00:43:02 ~ 00:43:40) 
Sigorta var. Ben cildiyeye mi gideyim üroloji mi ? Anakarada bu test yapılmıyor gerçi öyle bir sıkıntı var. Saldiniz içime şüpheyi.


  • kablelvuku  (02.04.15 00:50:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.