[]

Almanya'ya uygun fiyatlara uçak bileti

Selamlar, haziran sonu dusseldorf'a gidip temmuzun ilk haftası dönüş yapmayı planlıyorum. gidişte sıkıntı yok 150 liraya pegasus götürüyor lakin dönüşler sıkıntı. nereden ucuz uçak bileti bakılır, nası olunur?




 
temmuzun ilk haftası bayrama yakın olduğundan pahalıdır.

www.skyscanner.de
  • prodeq  (01.04.15 21:32:55) 
dusseldorfa yakın başka havaalanı var mıdır peki? ucuz bilet varsa oradan dönüşü ayarlarım.


  • pillimiyango  (01.04.15 21:47:16) 
gidiş-dönüş biletleri her zaman daha hesaplı olur. skyscanner'dan her gün tarayın. promosyonlu falan bulursanız kaçırmayın. thy'de istanbul-varşova gidiş dönüş bileti 640 lirayken skyscanner sayesinde lot airlines'tan 220 liraya almıştım. çok özel promosyonlu biletti. öyle böyle değil yani çok özel. bu tarz kampanyalara denk gelme ihtimaliniz var.

düsseldorf o bölge için merkez diye biliyorum, yakın civarda köln'ü deneyebilirsiniz ama muhtemelen biletler daha pahalı olur. daha kalabalık, daha büyük havalimanlarına bilet almak her zaman daha uygun oluyor. ben varşova biletini de poznan için almıştım mesela. istanbul-poznan bileti 500-600'den aşağı değildi. niye çünkü uçuş az. istanbul-poznan ne. kim uçacak burdan oraya. o hesap, düsseldorf sizin için en doğru seçim muhtemelen.
  • der meister  (01.04.15 21:51:10 ~ 21:52:58) 
alternatif şehirler için tuifly ve condor'a da bakabilirsin. iyi fiyatları olabiliyor yaza. haziranda uçuşa 1 günden az kala 60€'ya dönüş bileti aldığım oldu.


  • christopher nolan  (01.04.15 23:11:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.