[]

dhkpc lerdeki bu cesaretin sebebi?

terorist yada eylemci her neyse son olaylarda polisi, savciyi vs..olduruyor. arkasindan saatler gecmeden 10-15 kisilik eylemci grup gelip kanli eylem yapan arkadaslarinin arkasindan destek amacli protesto ediyor. hem de de polisin, basinin, vatandasin gozu onunde..

eylemlerini sonuna kadar kinasam da, korkusuz insanlara hep hayranlik duymusumdur. bu adamlarin bu cesareti nereden geliyor?


 
parti cephe özelinde değil de her türlü radikal akım için konuşuyorum. dünyayı -kendince- daha iyi bir yer haline getirmeyi amaç edinmiş ve hayatını buna adamış insanlar için ölüm küçük bir ayrıntıdır.

bu bir güzelleme değildir.
  • dinsiz adam  (01.04.15 21:20:10) 
cunku onlar terorist.
Malum ulkede teror uyeleri falan seviliyor korunuyor. adamlarda dolaniyor oyle sagda solda.

  • kutsalbok  (01.04.15 21:30:53) 
saçlarındaki yağdan beyinlerine oksijen ulaşmıyor.


  • hayt deli oglan  (01.04.15 22:06:12) 
bunlarda olupta chp'lilerde olmayan birşey var doğru, bunun adını sen cesaret koymuşsun başkası başka birşey koyuyor.


  • docrivers  (01.04.15 22:14:13) 
saçmasalak aşağılamalarla soruyu cevaplamış olmuyoruz; dinsiz'in dediği gibi "radikal" tanımıyla açıklanabilecek hareketler bunlar. yani inandıkları uğruna her türlü aşırılığı sergilemeye hazır kişileri böyle tanımlıyorlar.

öte yandan benim kafamda beyni yıkanmış ve manipüle edilen bir kitle izlenimi uyandırıyorlar. geçtiğimiz aylarda da üstlendikleri ama aslında farklı birileri tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkan bir intihar bombacısı eylemi olmuştu. böyle sanki kendilerinin normalde gerçekleştiremeyeceği, planlayamayacağı veya hayata geçiremeyeceği eylemler bir tarz yardım veya "bilinçli tedbirsizlik"le gerçekleşiyormuş gibi geliyor ve bana dhkp-c'nin burada paravan bir örgüt olduğunu düşündürüyor.
  • neseranni  (02.04.15 00:36:29) 
neseranni +1 diyorum eklemek isterdim üzerine ama konuşasım yok ya öyle işte neserani güzel anlatmış ha bide şu dinsiz adam +1


  • gündüz m  (02.04.15 00:46:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.