[]

vucut gelistirme hakkinda tavsiye

haftada 4 gun gidiyorum. amacim su anda bulk. setleri 4X8 yapiyorum iyi midir?

1- bacagi ne kadar yapayim? leg press, leg curl, leg extension ve squat yapiyorum ama kac tekrar yapayim? yine vucudun diger bolgeleri gibi 8 tekrar mi yoksa 15-20 tekrar mi?

2- takip ettiginiz, guzel programlar ve makaleler olan turkce ingilizce sayfalar nelerdir vucut gelistirme hakkinda?

3- karin icin tavsiye edebileceginiz youtube videosu vs var mi? hakikaten kasan saglam bir sey istiyorum karin icin?

4- program onerilerinize de acigim bu arada, hareket isimleriyle vs.

 
oncelikle; moruk yaz geldi, nereye bulk yapiyosun?

1) squat'i once yap, 3x5 yap, maks. agirlik ile yap, geri kalanlari 4x8 yapabilirsin.
2) bodybuilding.com'dan baska bir yer yok, burasi bb'nin mabedi.hic bakma baska yere
3) binlerce bulursun, google'la, hem youtubedan video hem bb.com dan makaleler. cok fazla desmeye gerek yok, belli basli seyler var zaten. fazla kafa yorma
4) gucsuzsen oncelikle strength training yap, rippetoe'nun ki olabilir. yaza dogru 4 gunluk programa gecersin (senin vakit coktan gecti gerci, bu zamandan sonra ne yapsan kar, ama bulk yapip da yaglanma, malum yaz geldi)
  • no christ requires  (01.04.15 17:57:36) 
kanka ben guneydeyim, kisa giriyorum.


  • baldur2  (01.04.15 18:08:06) 
Jason Ferruggia'nın kitaplarına bakabilirsin malum ortamlardan.


  • financier  (01.04.15 20:57:25) 
Program olarak StrongLifts 5x5 güzel bir başlangıç olabilir. Beslenme için de carb backloading.


  • arnold schwarzeneger  (02.04.15 10:40:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.