[]

öldürülen savcı

olaya hakim birileri var mı aramızda? ekşide cok fazla bilgi kirliliği var, medyaya zaten guvenmiyorum.

lakin bi arkadasım hakim olan birinden(hakim de ulusalcı bir çizgide sayılır), savcının olayı çözmeye cok yakın oldugu sebebiyle bu kumpasın kuruldugunu söylemiş. her ne olursa olsun, 3 tane kucuk cocugu olan bi insanın katledilmesi igrenç bişey ama adamın çizgisi hakkında net bir bilgimiz var mı?


 
ben de olayda berkin elvan tarafında olduğu için bu işte devletin parmağı var diyenleri çok duydum ama öyle olsa neden gün boyu milletin gözüne sokarcasına uğraşsınlar, adam evinden çıkarken vururlar, sonra da faili meçhul suikaste kurban gitti derler diye de düşünüyorum. ama ben bu konulara çok uzağım, belki de çok mantıksızdır dediğim.


  • letheavendangered  (01.04.15 17:40:19) 
@letheaven, adamı evden cıkarken oldurunce böyle işlerine gelecek miydi? bu yuzden o teori cok mantıklı gelmiyor bana

@senialanaglasın, haklısın öyle gorunuyor. gerçekten korkunc bi katliam oldu.
  • art vandaley  (01.04.15 17:49:46) 
adamın olayı çözmesini engellemek isteyen adam ya elinden alır dosyayı ya da en başta o adama o dosyayı vermez.olayın çözülmemesi için terör örgütü harekete geçirilip makamında savcı öldürtmek çok saçma değil mi sizcede?


  • tosunpasa  (01.04.15 18:06:11) 
savcının olayı çözmeye çok yakın olduğu mavrası standart devlet ağzı provokasyonu. Berkin Elvan davasındaki tüm gelişmeler avukatların zorlamasıyla, kavga dövüş dosyaya giren, aylarca uğraşılarak alınan mesafeler. Savcının dosyadaki rolü her zaman olduğu gibi katilleri korumaktı.

Olur bu tip onlarca laf böyle oalylardan sonra. Kara propaganda ile yürüyen bir ülke bura ve genel zeka seviyeleri yerlerde, farklı birşey beklemek yersiz. Net bir veri olarak, dün yaşanan olay sonrasında artık 3 katil polisin sicil numaralarını biliyoruz.
  • rygard  (01.04.15 18:28:38 ~ 18:30:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.