(4)
bu ilaçlardan hangisi uykumu kaçırıyor olabilir?
soğuk algınlığı nedeniyle 3 gündür şunları kullanıyorum: aferin plus (sabah, 1 akşam), cirrus (1 akşam), otrivin (1 sabah), kloroben (gün içinde çeşitli kereler)3 gecedir yarı uyku halindeyim, tam uykuya dalamıyorum, gecenin çoğunu uyanık geçiriyorum. bunların hangisi etkendir?
soğuk algınlığı nedeniyle 3 gündür şunları kullanıyorum: aferin plus (sabah, 1 akşam), cirrus (1 akşam), otrivin (1 sabah), kloroben (gün içinde çeşitli kereler)
3 gecedir yarı uyku halindeyim, tam uykuya dalamıyorum, gecenin çoğunu uyanık geçiriyorum. bunların hangisi etkendir?
0
manuel mandalina (
01.04.15)
Aferin plus olabilir ben kullandığım zaman da dehşet bir uyku yaptı, herkese etkisi farklıdır.
0
sytemofadownmanyagi
(
01.04.15)
Pseudoefedrinler. Cirrus daha muhtemel.
0
@lim5, ben de ondan şüpheleniyordum. sabah içeyim bari.
0
🌸
manuel mandalina
(
01.04.15)
aynı etki yapan ilaçları birarada kullanmamanı öneririm. Cirrus zaten uzun salınımlı tablet. Sabah 1 alsan olur. Ama bir de Aferin alma kesinlikle. Otrivine de 3 günden fazla kullanmamanı öneririm her ne kadar 2 hafta deseler de.
Reçeteni:
Cirrus 1 sabah,
kloroben ihtiyaç kadar,
Parol ağrı olursa,
okyanus suyu ya da serum fizyolojikli burun damlasaı,
Otrivine sadece ölümcül derecede burnun tıkanırsa,
şeklinde düzenleyebilirsin, geçmiş olsun
0