[]

ekonomik ama sağlam mp3/mp4 sorunsalı

selam arkadaşlar , geçtiğimiz günlerde eklediğim bir duyuruda 700-800 tl civarında ses özelliği iyi olan (müzik için ) , az çok da fotoğraf çekebilen bir telefon tavsiyesi istemiştim . Cevap veren bir arkadaş da mp3/mp4 player al demişti (sandisk sansa plus ) . bu fikir çok mantıklı gelmekle birlikte beni mp3/mp4 araştırmasına itti . yine çok pahalı olmayan ama iyi performans alabileceğim bir mp3/mp4 tavsiyesi istiyorum . şimdiden çok sağolun.




 
Sony'nin mp3 çaları taş gibi, duvara firlat kirilmiyor. 2013'te 150 tl'ye almıştım, şimdi yeni modelleri çıkltı ama fiyat aynıdır.

guzel bır kulaklık ıle bırlestırdıgınde çok iyi gider. fotoğraf çekemiyor tabii ama radyosu var.
  • Lorik Cana  (01.04.15 00:22:35) 
www.sandisk.com

şundan fazlasıyla memnunum.
  • bruceandwayne  (01.04.15 00:22:44) 
sandisk sansa + var bende de,memnunum. 40 dolar civarında olması lazım amazon'da.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (01.04.15 00:24:33) 
www.hepsisony.com

ipod killer diye çıkardıkları player bu. 4 yıldır kullanıyorum. bu arada piyasada 16 gb mp4 player kıtlığı var. daha yüksek kapasite istersen mecbur ipoda kalıyorsun.
  • sporty  (01.04.15 00:27:56) 
ipod shuffle (2. nesil). ucuz, ses kalitesi ve pil ömrü yüksek, taşınabilirlik had safhada. sağlam.


  • orient blue  (01.04.15 00:58:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.