[]

katledilen savcı

Elektrik kesintisinden dolayı mobil operatörler de cortlayınca herşeyi bi anda okuyup anlayamadım. Sınav da var sabaha. sonunà kadar okumayı isterim ama vaktim yok.


Bu savcıyi katleden DHKP C
tamam Berkin yüzünden rehin alıp öldürdüler.


Suçluları istediler yoksa adam Ölür dediler.

Devlet baba bile isteye bu istenen adamları sakladı bu adamın öldürülmesıni mı istediler?
Niye kurtaramadılar adamı

Ölum tamam kötü ama bu adamın öldürülmesi hak miydi

Cahil kaldım dövmeyin

 
Adam devletin savcısı. Ölümü hak değil. Şahsının bi günahı yok. Bahtsızlığı 2 ay önce tayin alıp atandığı yerde berkinin dosyasına bakmakla görevli oluşu. Olay terör olayı.
Hepsi öldü. Eylemciler de savcı da.

  • isimmisimyok  (01.04.15 00:19:38) 
Neira CIA


  • cnky87  (01.04.15 00:20:18) 
Savcı da ismi bilmiyordu üç dört kişiye düşürülmüş şüpheli listesi dendi. Bilse kendi neden söylemesin o kadar zaman boyunca?


  • Lim5  (01.04.15 00:20:46) 
bu devletin (hükümetin demiyorum) müzakere ile bir şey çözdüğü gö-rül-me-miş-tir.
adamın öldürülmesi hiçbir şekilde hak değildi. devlet adına bir cinayet söz konusuysa değil polis, çaycının bile adını vermezler.

içeridan atılan (dışarıdan da olabilir, emin değilim) bir tweette şu yazıyordu "2 dakikada isimlerimizi öğrenen devlet, 1 yıldır berkin'in katillerini bulamıyor"

sonuç itibariyle sonuçları göze alınmış bir operasyon. içerideki herkes öldü, ama "başarılı" deniyor.
  • uuth  (01.04.15 00:22:53) 
savcı zaten iyi çalışıyordu. savcıyı öldürmek isteselerdi, girip susturuculu silahla vurup çıkarlardı kaçmalarına fırsat olurdu. ya da savcıyı dışarıda takip edip de öldürebilirlerdi. olay bir tiyatro, savcıyı işini iyi yapmasını istemeyecekler öldürmüş olabilir.

ek olarak hastaneye vardığında ölüymüş savcı. ancak tayyip dahil hepsi yaralı kurtuldu dedi. operasyonda öldüğü gizlendi.
  • andy kaufman  (01.04.15 00:26:56) 
Savcı berkin için çalışıyordu bildiğim kadarıyla.


  • mornie  (01.04.15 00:36:16) 
valla adamlar adliyeye girmiş, adamın odasına sızmış, rehin almış. bu saatten sonra savcıyı canlı çıkarmak hiç de kolay değildi zaten. adamlar bırakmadıktan sonra.

devlet baba'nın bakış açısı muhtemelen şu olmuştur; adlarını niye verelim teröristler istedi diye, gerekirse savcı da ölür. bi savcı ölür, başka savcı atanır, iş çözülemeyecekse.
  • wilhelmwasmuss  (01.04.15 01:17:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.