[]

note 4 ekran rengi

Facebook gibi arka Planı beyaz ağırlıklı ya da direkt bomboş bi internet sekmesinde ekran tam enine ikiye ayrılmış vaziyette. Yukarıda olan kısım krem renginde altta kalan kısım beyaz.


Neden böyle acaba?


ekleme+:yukarıdan 2 parmak kalınlığında dalgalanma söz konusu:S

 
Ekran yanığı olmuş olabilir. Telefon daha yenidir diye tahmin ediyorum fakat sürekli kullanılan bi widget falan varsa o sebep olmuş olabilir, yine de kısa bir kullanım süresinin ardından oluştuğu için kusur sayılır bence. *#0*# kodunu tuşlayarak ekran testi yapın orda daha rahat belli olur sorun. Kesin problem varsa servise götürün ekran değiştirirler büyük ihtimalle.


  • hala mi ceren yahu  (01.04.15 01:08:23) 
@ hala mi ceren yahu

BLUE yapınca daha belirgin hava durumu Widget in çerçevesi
ve klavye kısmı nin gölgesi gibi

Ne yapmam Lazım?
  • indescribable  (01.04.15 01:19:25) 
siz satın almadan önce telefon teşhirde ekran sürekli açık olarak çok uzun süre aynı görüntüde çalışmış ise oluşabilir ancak. tftlerde bu yok ama amoled ekranlarda olabiliyor.

ne yapmak gerek garantiden değiştirmek. düzelttiğini iddia eden programlar var ama bence yalan.

www.androidpit.com
  • orpheus  (01.04.15 02:17:22 ~ 02:18:29) 
@orpheus

telefonum teşhir ürünü değildi,ambalajlı olarak aldım.

google ladım amaçoğu yorumda garanti ekranı değiştirmiyor diye okudum moralim bozuldu iyi mi
  • indescribable  (01.04.15 02:20:15) 
ekran parlaklığını maksimumda kullanmamaya çalışın.

pratikte bu olayın gerçekleşmemesi lazım. tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. teknik servis sorgusuz sualsiz ekranı değiştirmez zaten.
  • orpheus  (01.04.15 02:27:26) 
daha telefon piyasaya çıkalı kaç ay olmuş bu kadar kısasürede sorun çıkması ve bunun üzerine ekranı değiştirmeme durumunda olacaklarını sanmıyorum, sabah müşteri hizmetlerini arayıp bir güzel konuşacağım bakalım ne olacak.

sabaha çok var of :(
  • indescribable  (01.04.15 02:29:30) 
Garanti ekran yanıklarında değiştirmiyor diye bende duymuştum ama genelde bu bahsedilen yanıklar ufak oluyor. Benim note 3'ümde de var ama üstteki bildirim barında pil göstergesi sinyal gücü göstergesi gibi şeylerde, ufak olduğu için değiştirmemelerini anlayabilirim çok bi zararı yok. Ama sizin ekranın yarısı gitmiş ve daha yeni, uzun süre sabit kalan görüntüler sonucu oluşan bu durum böyle çabuk oluştuğu için ekranda sıkıntı var demektir. Değiştirmiyoruz derlerse hakem heyetine giderseniz her türlü değiştirmek zorunda kalırlar.

Servise gidince daha yeni aldığınızı ve böyle olduğunu demek ki 1-2 yıl kullansanız daha da kötü olacağını ekranın hatalı olduğunu söyleyin değiştirmeyiz derlerse, ısrar edin.
  • hala mi ceren yahu  (01.04.15 08:32:05 ~ 08:34:28) 
Garanti kapsamına girdiğini ve 10 is gününü geçerse geçici tlf vereceklerini (talebim doğrultusunda ) belirttiler. Yarın tlf ü servise götürürüm. Merak eden olursa diye yazdım


  • indescribable  (01.04.15 10:47:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.