[]

Ülkenin Geleceği

Her geçen gün daha da boka sarıyor, bu cepte. Peki sonrası? Ne olacak Türkiye? Tahminleri alalım.




 
Yeni Turkiye oluyor iste? :)


  • crown  (31.03.15 23:26:15) 
Bölünme korkusu paranoya değil yaşanıyor işte


  • isimmisimyok  (31.03.15 23:31:03) 
  • emfuzi  (31.03.15 23:31:16) 
akp yüzde 65'e falan çekecek oylarını o olacak. şimdilerde birkaç tane "devletimize elini uzatanın elini kırarız" tadında söylem, birkaç tane radikal örgütlere ve arada kaynayan gezicilere giydirmeli söylem falan derken kaymak yiyecek ak parti genel seçimlerde. şeyh uçmaz müritleri uçurur stili işte.

anayasa'yı değiştirecek milletvekili çoğunluğuna da ulaşacaklar, parlamenter sistem yerle bir edilecek, çok daha sik sok şeyler olacak.
  • vedat chili peppers  (31.03.15 23:41:34) 
bölünecek, bu sefer ermeni sorunları çıkacak, kurulan yeni kürt devletinde hastane yol imar vs olmadığı için amerika gibi bir ülke tepesine çöreklenip himayesi altına alacak. petrolleri çıkarıp çatır çatır işleyecek bizi de yandan tıktıklayacaklar işte.


  • shotgunwoman  (31.03.15 23:45:14) 
akp partizanı annem ''yine ülkeyi karıştırıyorlar, hükümeti düşürecekler'' deyip ''allah hükümetin yardımcısı olsun'' diye dualar ediyor. olaya dair en ufak fikri yok. hükümetin derdinde.

yani zihniyet hala böyleyken daha da boka sarmaya çok devam eder.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (01.04.15 00:05:43) 
çark aynı. geçen seferler darbe olmuş başa sarıp sarıp durmuşuz. bakalım bu sefer ne patlayacak biz yeniden en başa sarıcaz?


  • herospower  (01.04.15 02:19:25) 
ne olacaksa olsa da şu akp gitse o derece bayatladılar.
bezdim yahu hep aynı nakarat falan.

türkiye başka bi ülkenin yağmasına girmeden kurtulursa iyi.

bugünkü elektrik kesintisi tamamiyle ab nin güç gösterisi oldu. kim diyor bizimkilere burnunu dik havaya diye.
  • indescribable  (01.04.15 02:40:24) 
fed toplantısından(hazirandaki) sonra kıyamet kopacağını düşünüyorum.

Doların bir sonraki yükselişi çok daha yıkıcı olacak ve İnşaat sektöründe devamlılığı ağır şekilde baltalayarak dalga dalga bir kriz durumu başlatacak. Reel faaliyetin çok büyük bir yüzdesinin tek bir sektörde toplanmasının sonucu hep çok ölümcül olmuş zaten tarihte, bizde de farklı olmayacak piyasa yapısı gereği. Seçimler süreci içerisinde tolerans görse de bu durum, 2015 sonu itibariyle ünlü amerikan bunalımını hatırlatır derecede şiddetli bir hale gelecek. (tarihler günlük olaylarla kayabilir elbette ileri veya geri ama geri kalanı zaten hesaplanabilir ve kaçınılmaz son)

Ardı sıra düzenin mevcut krizi atlatmak için savaş ekonomisine geçmesini bekliyorum(işte bu kısmı tahminimi-öngörümü içeren bölüm, aynı zamanda tarihsel derslere göre en mantıklı çıkış yolu). Bu suriye olur, yeni bir ortadoğu aktörü olur veya doğrudan Kürtlere yönelik katliam politikaları gelişebilir. Sonrası net yıkım. Bugünün Suriyesine benzer durumları 2016 içinde kendi ülkemizde göreceğiz kuvvetle muhtemel.
  • rygard  (01.04.15 02:49:40 ~ 02:53:18) 
çadır devletine dönüyor Türkiye, her alanda çöktü, dünya ile rekabet edemiyor, ve üçüncü sanayi devrimini de kaçırdı...


  • suleyman kargi  (01.04.15 04:48:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.