[]

Bluetooth Kulaklıklar ve Kapkaç durumları

selamlar,

bir bluetooth kulaklığınız var diyelim, stereo olanlarından, müzik dinlemek için kullanıyorsunuz. aynı zamanda da telefonunuzla eşlenik ve çağrıları da karşılıyorsunuz. çok işinizi görüyor, bir süre sonra artık o kadar alışıyorsunuz ki eliniz kulağınız oluyor. misal aşağıdaki örneği inceleyelim, tipine bir bakalım.
images.hepsiburada.net

kablosu yok, bişeyi yok. kafaüstüne oturuyor alt tarafı. hafif de yapıyorlar bu meretleri uzun süre kullanılabilsin diye...

bu kulağınızdayken çalınmasından korkmaz mısınız? sokakta biri koşarak kapsa gitse kafanızdan, müziğin kesilmesiyle yaşadığınız şaşkınlığı bir an önce üstünüzden atabilip elemanın peşinden koşabilir misiniz? ya da naparsınız? olur mu böyle olaylar? böyle bişey yaşamış olan var mı aramızda?

çok merak ettim valla.

 
Koşarkene skerler diye korkmuyosan kulaklık için hiç korkma. İlki dah yüksek ihtimal güzel ülkemizde.


  • Tears of Devil  (31.03.15 14:39:31) 
Telefonu da konuşurken elinden kapabilirler, ki sımsıkı tutmuyoruz sonuçta. Kulaklığımı kaptılar diyelim,arkasından koşmam. Adamlar profesyonel, "pıçak" filan çeker mazallah.

Ki telefonumu kapkaç olmadan direkt ellerine vermişliğim var benim :) Yıllar evvel Taksim Elmadağ'da bir grup tinerci çocuk etrafımı sardı, abla telefonu ver dediler. Verdim valla. O an yapılacak en doğru şeydi bence.
  • old possum  (31.03.15 16:34:41 ~ 16:36:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.